Sponsors

Krimpenerwaard in Beweging: zaterdag 9 september 2017

5 september 2017 10:15


Speciaal voor alle waardbewoners organiseert Rabobank Krimpenerwaard op zaterdag 9 september 2017 alweer de zesde editie van Krimpenerwaard in Beweging!


Hoe werkt het?
Krimpenerwaard in Beweging werkt heel eenvoudig. Voor elke deelnemer die de hele route aflegt stort Rabobank Krimpenerwaard € 5,- (fietsroute) of € 3,50 (wandelroute, kabouterroute en survivaltocht) op de verenigingsrekening. Het maximaal te verdienen bedrag per vereniging, stichting of school is € 750,-.

Het deelnemersnummer van v.v. Dilettant is 43.

Voor de kinderen organiseert Rabobank Krimpenerwaard ook dit jaar weer een avontuurlijke Kabouterroute en een stoere Survivaltocht in het Loetbos. Kinderen kunnen zelf of met hun ouders aan deze tochten meedoen.

Kabouterroute
Tijdens de Kabouterroute in het Loetbos te Lekkerkerk doe je verschillende spellen en voer je diverse opdrachten en puzzels uit. Deze route levert € 3,50 op voor jouw vereniging. 

Survivaltocht
De Survivaltocht in het Loetbos te Lekkerkerk heeft meerdere hindernissen die jou uitdagen om uiteindelijk droog over de finish te komen... Succes! Deze route levert € 3,50 op voor jouw voetbalclub.

Fietsroutes
Dit jaar hebben we twee fietsroutes. Je kunt starten bij diverse start- en stempelposten in de Krimpenerwaard. Ook hebben we een wandelroute en rolstoelroute.

Wandelroute
De Wandelroute brengt je langs de mooiste plekjes van de Krimpenerwaard. Geniet van het prachtige groen en verdien ook nog eens € 3,50 voor jouw voetbalclub. De wandelroute start bij het Horecaplein Achter de Hooiberg in het Loetbos te Lekkerkerk. Deze route is 9 kilometer en levert € 3,50 op voor jouw voetbalclub.
Start tussen 9:00 en 14:00.


Meer informatie over Krimpenerwaard in Beweging is te vinden op www.KIB2017.nl.
Tot zaterdag 9 september!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!