Sponsors

Corona-update naar aanleiding van de persconferentie van dinsdag 12 januari

13 januari 2021 9:00


De lockdown wordt verlengd. Hoewel we het wel hebben zien aankomen, is het voor velen toch een zware mededeling. We wensen iedereen veel sterkte, blijf gezond, hou vol en zorg voor elkaar!

Het goede nieuws is dat de trainingen voor jeugd t/m 17 jaar door kunnen gaan! Sporten is gezond en het is voor jongeren belangrijk om samen tijd door te brengen. Dus we zijn hier ontzettend blij mee en trots op onze trainers die de jeugd begeleiden!

Hierbij het bericht van de Jeugdvoorzitter en de Technische Jeugdcommissie hierover:

Beste jeugdleden en ouders/verzorgers van jeugdleden,


Gisteravond na de persconferentie van onze regering is er helaas nog geen zicht op herstart van de competitie. 

Het positieve is wel dat we alle trainingen tot 18 jaar gewoon door kunnen blijven gaan en dat is, denken wij, heel goed nieuws.  We zijn enorm gelukkig met de grote opkomst tijdens de trainingsavonden. Fantastisch ook om te zien hoe onze trainers iedere week weer vol enthousiasme de trainingen organiseren en zeer regelmatig ook onderlinge wedstrijden organiseren op zaterdag, we willen hen hiervoor hartelijk danken.

Natuurlijk organiseren wij de trainingen binnen de regels en voorschriften van NOC NSF, RIVM, KNVB en gemeente. Dat betekent ook dat ouders helaas geen toegang hebben tot het terrein tijdens de trainingen.
We snappen heel goed dat het vervelend is om als ouder niet de trainingen te bezoeken maar helaas zijn dit wel de regels zodat wij de trainingen kunnen blijven organiseren. We willen alle ouders bedanken voor hun begrip.

Blijf gezond en jeugdspelers kom vooral lekker trainen en laten we hopen dat we spoedig weer naar en normale situatie kunnen.

Jeugdvoorzitter v.v. Dilettant
Sebastiaan van der Wal

Technische jeugdcommissie v.v. Dilettant

Michel Boere,  Raymond Hagenaar en Roi Groenen

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!