Sponsors

Vacature bestuurslid Communicatie & PR

5 maart 2021 11:15


Het bestuur is per direct op zoek naar een enthousiast lid of ouder /verzorger die verantwoordelijk wil zijn voor Communicatie en PR van de vereniging. Anne de Man stopt met haar rol als bestuurslid Communicatie en PR en haar plaats binnen het bestuur komt daarom vrij.

Als bestuurslid Communicatie en PR ben je verantwoordelijk voor een positieve uitstraling en informatievoorziening van vv Dilettant in diverse uitingen online, offline en binnen en buiten de vereniging.

 

Je bent verantwoordelijk voor onder andere:

. Opstellen en plaatsen van berichten op de website, Facebook- en Instagrampagina’s van Dilettant

. (Opstellen en) verzenden van belangrijke e-mails naar de leden

. Het meedenken met en waar nodig adviseren van het overige bestuur op het gebied van communicatie en PR

. Het meedenken met en adviseren en ondersteunen van de diverse commissies over de communicatie en PR rondom bijvoorbeeld activiteiten en het werven van nieuwe leden

. Het helpen opzetten van een communicatieplan rondom de inzet van vrijwilligers samen met de nieuwe vrijwilligerscommissie

. Maandelijks aanleveren van een tekst voor Het Kontakt

 

Voor de verdere invulling ben je natuurlijk vrij om communicatie en PR zaken op te pakken en te veranderen als  je verbeter- of verandermogelijkheden ziet. Ondanks de ambities van de vereniging en de wil om zaken zo goed mogelijk op te pakken, heerst binnen het bestuur een ongedwongen, gezellige sfeer en wordt alle inzet zeer gewaardeerd.

 

Het bestuur vergadert een keer per maand. Het aantal uren dat je ongeveer kunt rekenen voor deze taak is 4 a 5 per maand. Met de campagne rondom het werven van vrijwilligers komen daar in het begin waarschijnlijk wel een aantal uren bij. Het hangt af van jouw enthousiasme en inzet om van deze taak iets moois te maken! Als je een duo wilt vormen met iemand die je kent om de rol gezamenlijk op te pakken, is dat ook mogelijk!

 

We zoeken iemand die graag meedenkt, die bereid is anderen te adviseren maar ook openstaat voor ideeën van anderen. Pro-actief en doortastend zijn is belangrijk, maar ook geduld hebben is een mooie eigenschap voor deze taak, omdat we tenslotte een vereniging zijn en iedereen in zijn of haar vrije tijd helpt 😉.

 

Kortom: een leuke, belangrijke en zeer gewaardeerde taak binnen de vereniging!

Kom jij ons helpen?

Als je je wilt aanmelden kun je contact opnemen met onze voorzitter Marco Goudswaard 06-57840111. Als je meer informatie over de inhoud van de functie zoekt, neem dan contact op met bestuurslid communicatie Anne de Man 06-44664622.

Het bestuur:

Marco Goudswaard

Sebastiaan van der Wal

Maarten Hak

Jaap van der Windt

Jan Opschoor

Tobias Knook

Anne de Man

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!