Sponsors

Oranje Festival bij Dilettant voor jongens en meisjes die willen kennismaken met voetbal

18 mei 2021 13:45


Om jongens en meisjes tussen de 4 en 14 jaar de kans te bieden kennis te maken met voetbal, organiseert de KNVB samen met alle voetbalverenigingen een dag vol voetbal rondom het EK 2020 (dat als gevolg van corona jaar plaatsvindt).
Ook bij Dilettant vindt op zaterdag 29 het Oranjefestival plaats.

VV Dilettant organiseert uniek Oranjefestival !

 

Ieder seizoen vinden veel jonge meiden en jongens hun weg naar de lokale voetbalvereniging. Zij gaan daar genieten van veel voetbalplezier, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Om geïnteresseerde jongens en meiden de kans te geven de vereniging te leren kennen en te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is, organiseert vv Dilettant op zaterdag 29 mei  een uniek Oranjefestival op het vv Dilettant Complex in Krimpen aan de Lek.

 

Oranjefestival

Vv Dilettant werkt in de organisatie van dit gratis Oranjefestival samen met de KNVB, de Nederlandse voetbalbond. Om de verenigingen, rondom het komende EURO2020, te ondersteunen bij het werven van nieuwe leden bij de jongste jeugd, heeft de KNVB een speciale activiteit uitgewerkt voor de verenigingen. De verenigingen ontvangen hierin allerlei hulpmiddelen, waaronder speciale Oranje-hesjes en een uitgewerkt draaiboek van het Oranjefestival.

 

Programma

Ons oranjefestitval is als volgt:

De 4 tot en met 6 jarigen starten om 09.30 uur

De 7 tot en met 10 jarigen starten om 10.45 uur

De 11 tot en met 14 jarigen starten om 13.00 uur

Voor iedere deelnemer die zich vooraf heeft aangemeld is er een leuke waardevolle herinnering.

 

Voetballen als Oranje!

De spelers van Oranje en speelsters van de OranjeLeeuwinnen ondersteunen deze festivals, ook zij zijn namelijk ooit begonnen als jong meisje of jongen bij één van de lokale amateurverenigingen. Zij erkennen het belang van veel sporten en bewegen op jonge leeftijd en stimuleren dat veel jonge kinderen gaan voetballen bij een vereniging. Hun voetbaldroom is immers ook ooit op deze manier gestart!

 

Aanmelden

Aanmelden voor de activiteit is heel makkelijk. Op het platform www.knvb.nl/alsoranje staan alle Oranjefestivals vermeld en wanneer je zoekt op vv Dilettant komt ons Oranjefestival naar voren nog makkelijker is om aan te melden via deze link:  https://www.knvb.nl/oranjefestival/dilettant/601 . Daar vind je dan de mogelijkheid om je in te schrijven. Vanuit vv Dilettant volgt dan een bevestiging en daarna meer informatie over het Oranjefestival.

 

Meer informatie of vragen ?

Mocht je meer informatie of vragen hebben kan je altijd met vv Dilettant contact opnemen. Dit kan door middel van het sturen van een email naar jeugd@dilettant.nl of kijk op onze site www.dilettant.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!