Sponsors

Robey Sportswear kledingpartner van Dilettant


vv Dilettant, Voetbalshop Capelle en Robey Sportswear mogen het eindelijk van de daken schreeuwen. Robey Sportswear wordt met ingang van dit seizoen voor vier jaar de nieuwe kledingpartner van vv Dilettant. Voetbalshop Capelle blijft als detaillist verbonden voor de webshop en in de Koperwiek in Capelle a/d IJssel voor clubkleding verkoop.

Het Rotterdamse sportmerk is ruim zeventig jaar een toonaangevende speler in het sportlandschap. Het levert kwalitatief hoogwaardige kleding en combineert een klassieke stijl met de moderne eisen van deze tijd. Naast Vv Dilettant kleedt Robey Willem II, Sparta, Telstar en vanaf komend seizoen FC Volendam en FC Groningen.

Vv Dilettant is bij de zoektocht naar de beste samenwerking op kledinggebied niet over één nacht ijs gegaan. Afgelopen winter zijn de eerste gesprekken gevoerd met een 4-tal kledingmerken waaronder ook het vertrouwde Hummel waarvan het contract afliep. Deze gesprekken zijn begeleid door Voetbalshop met hun kennis en kunde van de markt. Naast de financiële kant van het sponsorship zijn de kwaliteit, levertijden en betaalbaarheid voor leden afgewogen en is de keuze gevallen op Robey. De uiteindelijke ondertekening van het contract heeft door corona-perikelen iets langer op zich laten wachten. Verplichtingen aangaan in een onzekere periode voelt niet goed. Vandaar de enigszins late lancering dit seizoen. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Als unique sellingpoint van Robey bestond de mogelijkheid een uniek wedstrijdshirt te ontwerpen. In de bijlage een doorkijkje hoe dit er uit komt te zien. Het duurt nog wel enkele weken voordat de eerste exemplaren vanuit produktie bij Robey aankomen en door ons afgenomen kunnen worden. Dus nog even geduld.

Vv Dilettant heeft ook een geleidelijke overgang van clubkleding bedongen bij Robey. Dit betekend dat niet direct alle teams in de nieuwe shirts gaan spelen. Wij respecteren de huidige shirtsponsorcontracten en dienen deze conform de afspraken uit. Hierdoor maken we ook geen onnodige kosten.


Clubkledinglijn Voetbalshop Capelle

In samenwerking met Voetbalshop Capelle is er ook een nieuwe clubkledinglijn deze is te bestellen via (link volgt nog) En te koop in de winkel van Voetbalshop Capelle @de koperwiek.

Op zaterdag 11 september van 9:30 tot ronde de klok van 13:00 is de Voetbalshop Capelle aanwezig op ons complex. Hier kan de clubkledinglijn worden bekeken en gekocht of besteld.

 

                                          
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!