Sponsors

CORONAMAATREGELEN IN ONZE KANTINE

16 september 2021 9:45


Op 14 september heeft het kabinet nieuwe versoepelingen aangekondigd ingaande per 25 september. Een belangrijke wijziging is dat de 1.5m regel niet meer zal gelden.

Echter, een nieuwe maatregel die voetbalclubs raakt, is dat de kantine als horecagelegenheid wordt beschouwd. Dat betekent dat onder de nieuwe regels alleen mensen kunnen worden toegelaten in de kantine als zij gevaccineerd zijn, korter dan 1 dag geleden getest zijn of bewijs hebben, dat zij genezen zijn van Covid-19.

Dit geldt dus niet voor toegang tot kleedkamers en het terrein.

Het zal duidelijk zijn, dat handhaving van deze maatregelen niet eenvoudig zal zijn en extra beslag gaat leggen op vrijwilligers. Wij gaan hierover overleggen en komen terug met informatie over wat wij hier aan kunnen en willen doen. 

Niettemin willen wij alvast als bestuur een beroep doen op de eerlijkheid en verantwoordelijkheid van personen die niet gevaccineerd of getest zijn. We vragen jullie om de kantine te mijden.

Er lopen ook bij onze club (familieleden van) kwetsbare mensen rond, die wij ook een veilige omgeving willen bieden. Wij zijn gebonden aan regels van de overheid en niet volgen van de regels kan serieuze financiële gevolgen hebben voor VV Dilettant.

Wij hopen op jullie begrip en wij vragen elkaars standpunten, maar ook de regels die er nu eenmaal zijn, te respecteren.

Het bestuur

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!