Voetbalschool Migo Sports - Dilettant

Sponsors

Voetbalschool Migo Sports

30 augustus 2022 11:00


Vanaf zondag 4 september start de voetbalschool van ex-profs Ryan Koolwijk & Luigi Bruins op ons complex. Hieronder alle informatie van dit nieuwe initiatief!

Met trots kunnen wij u mededelen dat we deze week alles officieel hebben kunnen maken. Migo Sports is een feit. Migo is afkomstig van het woord Amigo (vriend)! Dit staat symbool voor onze lange vriendschap die dankzij het voetballen is ontstaan. Hieronder volgt wat praktische informatie omtrent onze voetbalschool.

Trainingen
Wij zijn erg blij om bekend te maken dat we de trainingen gaan geven op het prachtige complex van vv Dilettant!! Zondag 4 September starten we bij vv Dilettant met onze eerste trainingen. Elke zondag zullen wij met uw kind het veld op gaan om uw kind te ondersteunen op technisch gebied zodat hij of zij zich op zijn of haar eigen tempo kan ontwikkelen.

Leeftijden & Tijden
We zullen de groepstrainingen verzorgen voor kinderen in de leeftijd van 6 tm 15 jaar. Een groepstraining duurt 75 min. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen hebben we voorlopig deze indeling:
 

  • Training 6 t/m 10 jaar:          10.00 - 11.15 uur 
  • Training 11 t/m 15 jaar:        11.30 - 12.45 uur 


Mochten de groepen te groot worden ivm meerdere aanmeldingen dan zullen we de groepen onderverdelen in 3 leeftijdscategorieën:
 

  • Training 6 t/m 8 jaar:            10.00 - 11.15 uur 
  • Training 9 t/m 11 jaar:          11.30 - 12.45 uur 
  • Training 12 t/m 15 jaar:        13.00 - 14.15 uur


Groepsgrootte
We streven naar een maximale groepsgrootte van 10 spelers per trainer.

 

Website & Logo

Op de achtergrond wordt er nog gewerkt aan de website (www.migosports.nl) en het logo. Inschrijven en het verkrijgen van informatie zal voorlopig gaan via ons email adres info@migosports.nl. Wij zullen u dan een inschrijfformulier en de algemene voorwaarden toesturen.  Zodra het logo af en bekend is, kunnen de deelnemers kleding bestellen.

Kleding
Op onze website wordt een webshop gebouwd waar kleding besteld kan worden. We hebben gekozen voor het merk Nike omdat wij willen staan voor kwaliteit in alles wat we aanbieden, doen en willen uitstralen. Het dragen van een trainingssetje bestaande uit shirtje, broekje en sokken is dan ook verplicht. De kosten hiervan zullen rond de € 40 - € 45 liggen. Het zal ook mogelijk zijn om vrijblijvend andere artikelen te bestellen in de webshop, denk hierbij aan trainingspakken, regenjacks etc.
 

Inschrijven

Zou u uw zoon/dochter willen inschrijven voor onze voetbalschool stuur dan even een mailtje naar info@migosports.nl en dan zullen wij ervoor zorgen dat er via de mail een inschrijfformulier en de algemene voorwaarden uw kant op zullen komen.

Het is ook mogelijk om bij aanvang van de eerste training een hard copy van het inschrijfformulier te krijgen. Wilt u het via deze weg? Geen probleem! Wel zouden we graag van te voren willen weten per mail of u met uw zoon/dochter naar de training komt en hem/haar ter plekke in te schrijven. Dit ivm het voorbereiden van de training(en).

 

Kosten

Tot aan de winterstop hebben we 16 zondagen training

8 weken - € 160 - incl 1 inhaalles ( € 150 Dilettant leden )

12 weken - € 230 - incl 1 inhaalles ( € 210 Dilettant leden )

16 weken - € 300 - incl 2 inhaallessen ( € 270 Dilettant leden)

 

Betaling

Omdat de aanvraag voor het openen van onze rekening nog niet voltooid is kan er op dit moment uitsluitend contant betaald worden op locatie. Wij verwachten dat dit over ongeveer 2 weken afgerond en voltooid is.
 

Mocht u nog vragen hebben dan horen wij dat graag. Wij hopen uw kind te verwelkomen bij de eerste training om hem of haar verder te ontwikkelen! 

 

Locatie:     
VV Dilettant

Tiendweg 10

2931 LC

Krimpen aan de Lek

 

Sportieve groet,

Ryan Koolwijk & Luigi Bruins

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!