🚩 𝐍𝐢𝐞𝐮𝐰𝐬 𝐮𝐢𝐭 𝐝𝐞 𝐤𝐞𝐮𝐤𝐞𝐧! - Dilettant

Sponsors

🚩 𝐍𝐢𝐞𝐮𝐰𝐬 𝐮𝐢𝐭 𝐝𝐞 𝐤𝐞𝐮𝐤𝐞𝐧!

2 september 2022 11:45


Een (deels) nieuw en super enthousiast keukenteam zorgt dit seizoen voor een gevarieerd en aantrekkelijk aanbod aan lekkernijen!

Behalve de gebruikelijke broodjes en snacks kun je vanaf nu elke zaterdag jezelf verwennen met o.a. Vietnamese Loempia's, Fire Bites, nieuwe broodjes, de soep van de (zater)dag en een wisselend item voor bij de koffie van Luxe Banketbakkerij Maris. Liever wat gezonds? No problemo! Met snoepgroenten, vers fruit en producten van Sultana heb je ook hier genoeg te kiezen. 🍓
 
Uiteraard hebben we ook aan onze jongste bezoekers gedacht, zo zijn o.a. een broodje chocopasta en kleinere verpakkingen snoep (=voordeliger) aan het assortiment toegevoegd.
 
Ook hangen er sinds kort ook twee nieuwe schermen boven de bar. Naast de prijslijsten is er genoeg ruimte op de schermen voor sponsoren die graag hun bedrijf, dienst of product in de spotlight willen zetten. Interesse? Stuur een berichtje en we komen graag in contact!
 
Lijkt het je leuk om een keer mee te helpen in onze gezellige keuken en verwen je de bezoekers van ons complex graag met de lekkerste dingen? Laat het ons weten! Het werk is ontzettend leuk, de begeleiding wordt geregeld en je kunt zelf aangeven hoe vaak/wanneer je wilt komen 😁
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!