Nieuws - Dilettant

Sponsors

Nieuws

Trainen als een prof; Toffe trainingen in de voorjaarsvakantie!

25 januari 11:00  De voetbalschool (Migo Sports) van Ex-profs Ryan Koolwijk en Luigi Bruins komt in de voorjaarsvakantie met extra trainingen op ons complex. Extra leuk: iedereen is welkom! meer »๐Ÿฅ‚๐๐ข๐ž๐ฎ๐ฐ๐ฃ๐š๐š๐ซ๐ฌ๐ซ๐ž๐œ๐ž๐ฉ๐ญ๐ข๐ž

29 december 10:45  Zaterdag 7 januari is de jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie op ons complex! Om 13:30 uur trappen ons Eerste en een team van Oud-Dilettanters af voor de traditionele nieuwjaarswedstrijd en na afloop is er de receptie in de kantine. We hopen je dan te zien!


โŒ ๐€๐ฅ๐ฅ๐ž ๐ญ๐ก๐ฎ๐ข๐ฌ๐ฐ๐ž๐๐ฌ๐ญ๐ซ๐ข๐ฃ๐๐ž๐ง ๐š๐Ÿ๐ ๐ž๐ฅ๐š๐ฌ๐ญ

16 december 13:15  I.v.m. de huidige conditie van de velden, het koude weer en de te verwachten weersomstandigheden zijn, helaas, alle thuiswedstrijd van zaterdag 17 december afgelast. โ˜น๏ธ Voor uitwedstrijden houd voetbal.nl of de website van de vereniging even in de gaten.


Zaalvoetbaltoernooi 2022

15 december 15:00  Op Donderdag 29 December 2022 wordt in sporthal โ€œde Walvisโ€ volgens traditie het super gezellige jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi gehouden. meer »


Edward Knook terug als hoofdtrainer

30 november 14:15  Edward Knook en Rowell Hendriks zullen de technische leiding leiding van ons Eerste elftal in handen nemen voor het vervolg van dit seizoen! Medio januari gaat Dilettant op zoek naar de technische staf voor het seizoen 2023-2024.


Dilettant en Bert Potuyt uit elkaar

25 november 16:00  Dilettant en hoofdtrainer Bert Potuyt hebben besloten de samenwerking per direct te beëindigen. Dit in goed overleg en met wederzijds respect. Volgende week is er duidelijkheid over de invulling van de technische staf voor het vervolg van het seizoen. Dilettant wens Bert veel succes in de toekomst.


Fred Alblas nieuw TC-lid

4 november 14:45  We zijn verheugd te melden dat Fred Alblas per direct is toegetreden tot onze TC. Fred heeft een lange Dilettant-carrière en we zijn blij dat hij met zijn kennis en ervaring de Technische Commissie gaat versterken!


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!