Hans van Noort Lid van Verdienste - Dilettant

Sponsors

Hans van Noort Lid van Verdienste

21 juli 2023 15:45


Al enige tijd lijd Hans van Noort aan de gevreesde ziekte. Waar hij maandenlang een dappere strijd heeft gevoerd en alle mogelijkheden heeft aangegrepen erbovenop te komen is de accu leeg en heeft hij de strijd opgegeven.

Er werd Hans gevraagd wat wil je nog echt een laatste keer doen?  ‘bij mijn cluppie langs’ antwoordde hij. Met de geweldige Stichting Ambulancewens is het mogelijk gemaakt deze wens in vervulling te laten gaan. Het was kort dag voor broer Willem om iedereen op te roepen met appjes en belletjes maar wat een geweldige opkomst was er donderdag 20 juli om Hans een laatste groet te brengen en onder genot van een pilsje bij te praten. Bij deze bedankt aan alle aanwezigen. Hans had er zichtbaar plezier in.

Ere wie ere toekomt. Op voordracht van een lid van Dilettant werd bestuur geattendeerd Hans bij deze gelegenheid Lid van Verdienste te maken. En zo geschiedde. Hans is de 28 voorbije jaren iedere zaterdag en zondag actief geweest voor zijn cluppie. Bij hoge uitzondering sloeg hij eens over. Jeugdleider, wedstrijdsecretaris, scheidsrechter, nachtwacht tentenkamp, bingo-draaien, kantinedienst etc etc. Maar last but not least 11 jaar lang de vaste grensrechter bij ons 1e elftal. Waar hij een stabiele factor was in de jonge spelersgroep. Het respect van deze groep voor Hans blijkt wel uit de steunbetuiging afgelopen seizoen met de warming-up shirtjes en de aanwezigheid op deze dag.

Hans heel veel sterkte in de hospice, wees trots op je onderscheiding en we gaan je missen!

Bestuur

Vv Dilettant

Afbeelding3_Hans.jpgAfbeelding2_Hans.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!