Aanmelden vrijwilligerstaak - Dilettant

Sponsors

Aanmelden vrijwilligerstaak

16 augustus 2023 9:45


Het nieuwe seizoen staat op het punt van beginnen! Om ook in het nieuwe seizoen alles weer goed te laten verlopen zetten we het vrijwilligersbeleid van vorig seizoen door.

Hoe zat het ook alweer?

Elk lid (bij jeugdleden <18 jaar één van de ouders) vragen we om per seizoenshelft vier uurtjes aan vrijwilligerswerk te doen. Denk hierbij aan een ochtendje kantinedienst, het fluiten van een jeugdwedstrijd of het ontvangen van enthousiaste jeugdteams als wedstrijdsecretariaat. Je kan zelf aangeven welke taak je het leukste lijkt. Leden die al wat doen, bijv. het trainen van een jeugdteam of regelmatig in de keuken staan, hoeven uiteraard geen extra vrijwilligerswerk te doen. 

Aanmelden

We vragen ieder lid z.s.m. even het aanmeldformulier in te vullen, dit kost je nog geen 2 minuutjes. Via deze link kom je op het aanmeldformulier; https://bit.ly/3pk2AD6

 

Zonder jou is er geen bal aan!

Alle aanmeldingen worden door ons geregistreerd en uitgenodigd voor een vrijwilligerstaak. Dit gaat altijd in overleg en we proberen zo goed als mogelijk rekening te houden met iedereen z'n agenda. Om onze vereniging net zo gezellig te houden als vorig seizoen én om alle speeldagen zo goed mogelijk te laten verlopen rekenen we op de hulp van ieder lid (of ouder jeugdlid). Aan leden die echt geen vrijwilligerswerk willen doen factureren we in december en juli een bedrag van 25,- euro. Maar we hopen natuurlijk dat we dit bij niemand hoeven te doen!

 

Heb je vragen of over dit nieuwe beleid? Stuur dan even een berichtje en we helpen je graag! Meer informatie over het nieuwe beleid vind je ook op: https://www.dilettant.nl/383/vrijwilligersbeleid/ 

 

We hopen je aanmelding spoedig te mogen ontvangen!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!