Sponsors

Resultaat Grote Clubactie

9 december 2016 18:15


Wat een succes! Lees snel verder..

Voor het eerst sinds jaren hebben we weer eens mee gedaan aan de Grote Clubactie. Er was voorzichtig rekening gehouden met een bescheiden aantal verkochte loten. Maar het resultaat overtreft alle verwachtingen!

Er zijn maar liefst 500 loten verkocht. Dat betekent dat er maar liefst €1.168,- is verdiend voor de club. Dit geld gaat in de pot voor het 90-jarig bestaan van Dilettant, volgend seizoen. Dat betekent ook dat de jeugd van JO11 en JO13 heel erg haar best heeft gedaan. Daar is Dilettant natuurlijk heel trots op.

Alle verkopers hartelijk dank! Het maakt niet uit of er 1 of 50 lootjes zijn verkocht. Elk lootje is er 1! Van alle deelnemende teams heeft JO11-5 de allermeeste loten verkocht!

Om dat te vieren, is er vorige week een leuke avond georganiseerd, speciaal voor JO11-5. Voor de spelers een spannende gebeurtenis. In de kantine vond de prijsuitreiking plaats.

Een mooie bal* voor de opgetogen spelers en voor Sabri een Dilettant-tenue*, omdat hij de allermeeste loten van iedereen had verkocht. Hierna werd er gezamenlijk gegeten.

En tot slot moest er natuurlijk nog getraind worden. Richard Mank en zijn spelers verzorgden een supergave, maar ook pittige training! Dit maakte flinke indruk op de spelertjes!

Niet alleen de spelers van JO11 en JO13 hebben zich ingezet. Ook is er een team van vrijwilligers druk geweest met het invoeren van de lootjes en het organiseren van de loterij. En niet te vergeten de 320 mensen die lootjes hebben gekocht. Allen hartelijk dank voor de inzet voor de club!

Deze actie gaan we volgend jaar zeker herhalen!

Jullie zijn vast benieuwd naar de uitslag. Nou, hier komt-ie!

De team-uitslag is als volgt:

1.     JO11-5

2.     JO11-2

3.     JO11-6

4.     JO11-6

5.     JO11-4

6.     JO13-1

7.     JO11-1

8.     JO11-3

 

De beste lotenverkopers zijn:

1.     Sabri Moga

2.     Jeffrey Medema

3.     Marnix van Noordt

4.     Yaman al Abrash

5.     Amir Aldaker (hij heeft ook als 1e zijn boekje vol ingeleverd!)

6.     Hidde den Boer

7.     Rick van der Schans

8.     Stan van Meijeren

9.     Sam van Zetten

10.  Luca van Vredendaal

Deze spelers hebben meer dan 20 (inbare**) loten per persoon verkocht en hebben hiervoor van de Grote Clubactie een 20-loten-voucher ontvangen.

De trekkingsuitslag van de Clubactie is inmiddels bekend. Wij hopen natuurlijk dat de lotenkopers grote prijzen hebben gewonnen!

*mede mogelijk gemaakt door Sportshop Dugout

**helaas was er toch nog een aantal loten niet inbaar (onjuist of onleesbaar rekeningnummer). Die hebben we helaas niet mee kunnen tellen.

Met vriendelijke groet,

Mede namens de penningmeester Marc van der Linden en mede-organisator Didi Snoei

Femke van de Meeberg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!