Sponsors

25 en 26 augustus: Viering 90-jarig jubileum v.v. Dilettant!

20 augustus 2017 20:15


1 augustus 1927 is onze voetbalvereniging officieel opgericht. Wij bestaan inmiddels dus al ruim 90 jaar. Dit heugelijke feit willen wij graag vieren met al onze leden, supporters, sponsoren en belangstellenden die Dilettant een warm hart toedragen.

Voor deze bijzondere gelegenheid is er een jubileumgids uitgebracht welke vanaf 21 augustus a.s. te verkrijgen is in de hal van ons clubgebouw. Hierin vind u mooie artikelen van o.a. de voorzitter, de hoofdtrainer, SSD, vrijwilligers en memoires uit onze geschiedenis.

Op vrijdag 25 augustus 2017 trappen wij af met een receptie voor genodigden. Tijdens deze receptie zullen o.a. onze jubilarissen met een 25, 40, 50 of 60 jarig lidmaatschap worden geëerd. Deze avond wordt mogelijk gemaakt door Het Koetshuis Party- en Cateringservice.

Op zaterdag 26 augustus 2017 organiseren wij diverse activiteiten voor jong en oud.

We beginnen de dag met een panna- en freestyleprogramma voor al onze jeugdleden. Onze ukken tot en met de O19 zijn van harte uitgenodigd om deze uitdaging aan te gaan. Deze activiteit wordt verzorgd door freestylevoetbal.nl en mogelijk gemaakt door een gulle gift van onze selectiespelers! Het programma is van 11:00 tot 15:00. Aanwezig 10:45.

Om 15:30 is het vervolgens de beurt aan onze O9 categorie om de strijd aan te gaan tegen de teams van Feyenoord. Deze voorwedstrijden zijn een opmaat naar de latere wedstrijd van ons eerste elftal.

Crescendo zorgt voor een muzikaal intermezzo om 17:00. Na het succesvolle optreden eerder bij de wedstrijd Dilettant-Lekkerkerk en de taptoe zijn zij wederom te bewonderen op ons complex. Wij zijn bijzonder trots op de samenwerking met onze partnervereniging.

Om 18:30 is de aftrap van de wedstrijd tussen ons eerste elftal en Oud-Feyenoord met onder andere Peter Houtman en Ben Wijnstekers. Het blijft nog een verrassing welke andere coryfeeën op het veld zullen verschijnen. Deze wedstrijd wordt mede mogelijk gemaakt door Jupiler en eetcafé De Nar.

Vanaf 18:00 tot laat in de avond zijn er twee foodtrucks aanwezig om de lekkere trek te stillen. Haal een pizza bij de Unimog van de welbekende pizzabakker van het dorp of een patatje of snack bij Snackcar FC Thijs.

Direct na de wedstrijd omstreeks 20:00 kan het feest losbarsten. In de kantine zal de liveband Old School de muzikale invulling voor haar rekening nemen. Een coverband welke een mix van gouden ouwe en populaire tracks ten gehore zal brengen. In de feesttent zullen verschillende lokale DJ’s hun kunsten vertonen en er een knallend feest van maken.

Alle consumpties op zaterdag 26 augustus zijn alleen verkrijgbaar met de Dilettant 90 jaar consumptiemunten. Verkrijgbaar bij de muntverkooploketten.

Wij wensen alle Dilettanters veel plezier tijdens dit jubileumweekend.

Namens de jubileumcommissie,
Marc van der Linden
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!