0 - 7

Antibarbari 1

17 augustus 2021 20:00

Onbekend

Patrick Kok heeft van Antibarbari een mooi team gesmeed. Ongeacht wie er meespeelde was het veel beter dan Dilettant. Weliswaar is Dilettant pas in training en was het voor hen de eerste oefenwedstrijd, maar het was nog niet goed. Begonnen in een 4-4-2 opstelling was het opvallend hoe gemakkelijk de goals vielen. Al na zes minuten was er een misverstand tussen de keeper en verdedigers en keek Dilettant tegen een 1-0 achterstand aan. Conditioneel was Antibarbari verder en d.m.v. goed positiespel werd Dilettant onder druk gehouden. De 2-0 en 3-0 waren in de 12e en 19e minuut identieke goals. Een voorzet van links ‘over de heler’ en de terug gekopte bal kon gemakkelijk worden binnengetikt. Met zoveel middenvelders en verdedigers ging dit te gemakkelijk. Dilettant slaagde er sporadisch in Antibarbari onder druk te zetten en de keeper te testen. Aan de andere kant viel de 4-0 in minuut 33 en ook nu weer werd er niet fanatiek genoeg verdedigd door verschillende verdedigers. Het past dan helemaal niet om elkaar dan over en weer verwijten te gaan maken. Vlak voor rust kon Ian Hendriks zijn talent laten zien bij een harde geplaatste bal en dat zal hem zelfvertrouwen hebben gegeven.

Na rust bood Dilettant wat meer tegenspel, maar Antibarbari bleef heersen door veel beweging en goed positiespel. Na 55 minuten mocht het een vrije trap nemen, die in het strafschopgebied belandde en van dichtbij was het 5-0. Vijf minuten later werd een vrije trap van zo’n 25 meter rechtstreeks het kruis ingeschoten en was het 6-0, ondanks beter tegenspel van Dilettant. Met name Colin den Otter was nadrukkelijk aanwezig en combineerde erop los. Maar het doel van Antibarbari echt onder druk zetten lukte sporadisch. Via corners voornamelijk en die leverden niet het gewenste resultaat op. Aan de andere kant leek een aanval van Antibarbari te worden afgeslagen, maar in de kluts en via via werd het toch 7-0. Dilettant gaf niet op en dat mondde uit in een hard schot in de bovenhoek van Colin den Otter, maar de goalie was op zijn post. Na nog een paar reddingen van Ian Hendriks kwam een einde aan deze wedstrijd met een verdiend resultaat voor Antibarbari. Komende zaterdag om 14.30 uur speelt Dilettant de verliezerswedstrijd tegen CKC.

Opstelling Dilettant: Ian Hendriks, Lennart v.d. Linden, Joey van Bussel, Rutger Esmeijer, Michel Vredenborg, Marnix v.d. Adel, Jimmy Koning, Fabio Vrolijk, Jeffrey Schroevers, Remco Mulders, Jesper v.d. Adel