Toernooiweg 101
2741LE
WADDINXVEEN
tel. 0182-615006

Na het bezoek bij ASW ook deze week een uitwedstrijd in Waddinxveen op het programma. Dilettant heeft ook deze week een krappe selectie maar deze is aangevuld door Thijs en Douwe van de 19-1. Een wissel Raffa keept in plaats van Hak. Na twintig minuten was de wedstrijd nog aardig in evenwicht. Dilettant werd gevaarlijk vanuit een corner maar de keeper van BeFair pakte de bal met de showduik. Kort daarna viel Frietman geblesseerd uit. De komende weken moet hij helaas missen hopelijk is Friet er snel weer bij. Na dertig minuten spelen de 0-1. Een smerige bal met buitenkant voet van Erwin Middelkoop kwam uit bij Fabio. De buitenspeler kwam naar binnen en krulde de bal keurig binnen. Nog voor rust probeerde Remco den Hollander het ook nog van afstand maar deze bal ging net over de goal. Tevens ook de ruststand. Na de rust kwam Douwe in de ploeg en de middenvelder liet het balletje lekker rond gaan. Raffa had nog een goede redding met zijn voet op de doellijn, een katachtige. Helaas werd de sympathieke keeper toch gepasseerd 1-1. Na een uur spelen werd de spits van BeFair die in het thuisduel nog trefzeker was gewisseld. Tomas had hem in zijn broekzak zitten deze middag. Dilettant werd steeds gevaarlijker maar Max en Remco den Hollander liepen elkaar net in de weg. Met de start van het laatste kwartier was Dilettant weer trefzeker. Fabio versnelde vanaf de rechterkant langs zijn bonkige tegenstander. Vanaf de achterlijn legde hij de bal panklaar voor Douwe die koel af rond 1-2. Helaas was het niet voldoende want via een afgeslagen corner werd er gescoord door BeFair 2-2, tevens de einduitslag.