Dreef 71
2825AN
BERKENWOUDE
tel. 0182-362867

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen Perkouw op het programma. Perkouw 2 een selectieteam wat dit seizoen nog niet goed draait en moeite heeft met doelpunten maken (12wedstrijden 8 goals voor en 25 tegen). De heenwedstrijd werd ruim gewonnen dankzij het tandem Tomas-Max. Tomas was tweemaal de aangever en Max tweemaal de doelpuntenmaker. In de tweede helft waren toen Youri en Tim ook nog trefzeker, eindstand 4-0. Vandaag weer een tuttifrutti selectie met hulp van het 6de en 8ste. Opstelling; Raffa; Peter, Erwin M, Tijn en Tomas. Bas, Erwin E en Remco E. Roode, Max en Fabio. Wissels Andre, Bart V, Remco H., Youri Robbert en Hak. In minuut was het gelijk raak. Uit een snelle ingooi van Tomas snelde Max naar het doel. Hij bleef rustig en schoof de bal keurig in de goal 0-1. Kort voor rust twee noodgedwongen wissels. Zowel Max al Erwin M vielen geblesseerd uit. Bart Versluis en Andre waren hun vervangers. In de tweede helft kwamen Youri en Remco H erin. In de slotfase kwam Hak erin en Dilettant werd nog een penalty onthouden. Fabio werd gevloerd in de zestien maar de verder prima fluitende scheids dacht dat eerst de bal gespeeld werd. Veel spektakel was er niet maar de vroege goal van Max betekende wel weer drie punten.