Nieuwe Singel 41
2871AX
SCHOONHOVEN
tel. 0182-382778

Met een kleine selectie van dertien man op naar de topper uit bij Schoonhoven. Dilettant de nummer 3 op bezoek bij de nummer 4 Schoonhoven. De heenwedstrijd werd verloren (met 1-3 en terecht) dus vooraf een zware opgave. In de kleedkamer kreeg Erik eerst nog een fruitschaal aangezien hij voorlopig uit de roulatie is. Toepasselijk zat hier een echt Rotterdams Feyenoord (trippel) biertje bij. Helaas bij de eerste uitval was het gelijk raak voor Schoonhoven. Dilettant was tien minuten lang heer en meester en keek toch tegen een achterstand aan. Dilettant rechte de rug en het was Fabio met een heerlijk afstandsschot van 25meter die de 1-1 binnenschoot. Raffa onderscheidde zich door nog een-op-een te pakken. Nog voor rust een lelijk duel bij de zijlijn. Tomas ging vol voor de bal maar eindigde met een ei op zijn hoofd. De scheidsrechter deed het verstandig en floot voor de rust zodat er rustig naar de twee hoofdblessures gekeken kon worden. Schoonhoven stelde zich op als een prima gastheer want zelfs de waterzak werd gedeeld. Begin tweede helft viel Robbert al snel uit. Hak kwam in de ploeg en daarmee had Dilettant alle troeven op tafel liggen of beter in het veld staan. Ondanks de krapte in de selectie zat het met de teamgeest meer dan prima. De aanvallers verdedigde goed mee, de verdediging stond prima en de middenvelder liepen de blaren op hun voeten van de vele meters die ze moesten maken tussen aanvallen en verdedigen. In het laatste kwartier was het toch veel tegenhouden voor Dilettant. En daar uit een corner kopte Schoonhoven raak met nog zo'n 5 minuten op de klok. Max ging naar voren als stormram en met resultaat. Zelfs in de laatste minuut officiële tijd zette Remco den Hollander vol druk op de keeper en hij verspeelde de bal aan de jagende Erwin Eleveld. Zijn stift belande op de lat maar daar was het goudhaantje Fabio opnieuw, die de eindstand op het bord schoot 2-2. Een goede teamprestatie, het harde werken leverde toch een beloning op. Tweemaal terugkomen van een achterstand en een punt in de tas terug naar Krimpen waar s'avonds door een groot gedeelte van het team nog lekker gegeten werd bij Siep.