Tiendweg 10
2931LC
KRIMPEN AAN DE LEK
tel. 0180-513545

Na twee uitwedstrijden weer een thuiswedstrijd. De uitwedstrijd eerder dit seizoen werd met 0-4 gewonnen. Hierbij kregen we hulp van diverse gastspelers. Vandaag enkel Lars van het vijfde en Youri als gastspelers. Opstelling; Raffa, Lars, Erwin, Max, Tomas. Bas, Erwin E, Remco E. Remco H, Robin en Fabio. Wissels, Bart V, Youri en Hak. Dilettant dat veel vertrouwen heeft gehaald uit de laatste wedstrijden had voor vandaag hetzelfde strijdplan. Spirit had ook geleerd van de vorige wedstrijd. Toen kwam Dilettant al binnen tien minuten op 0-2 maar Spirit stond deze wedstrijd sterk gegroepeerd. Waar het leek dat de ruststand een brilstand zou worden was Remco den Hollander de verdediging te vlug af. Een mooie steekbal van Fabio werd gepromoveerd tot assist aangezien Remco rustig de keeper uitspeelde en de bal over de lijn dribbelde 1-0. Na rust kwamen Youri en Bart in de ploeg waardoor Max weer doorschoof naar de voorhoede en Bas rechtsback kwam te spelen en dit goed deed. Met een technische knappe volley stuurde Remco Eleveld Fabio naar voren. In de een-op-een schoot Fabio knap raak in de linkerhoek 2-0. Met nog vijf minuten op de klok mocht Max rusten en kwam Hak nog in de ploeg. De wedstrijd was gespeeld en de 2-0 bleef op het bord staan.