Sponsors

Nieuws

Dilettant onderuit bij FC IJsselmonde

25 mei 2019 20:34  KRIMPEN A/D LEK – Dilettant speelde een prima eerste helft, maar liet daarna de teugels vieren. FC IJsselmonde profiteerde van die inzinking en won uiteindelijk met 4-2 op het warme kunstgrasveld. Dilettant trad vanwege blessures aan met een gelegenheidselftal, dat niettemin 45 minuten prima veldspel op de mat legde. Dat werd uitgedrukt in treffers van Marnix van den Adel en Remco Mulders.IJsselmonde liet dat niet op zich zitten en sloeg toe toen Dilettant wegdommelde. In de slotfase werd 1-2 omgezet in 4-2.Bij Dilettant gaat Max Rikkelman in een lager elftal verder en heeft Jeffrey Schoevers aangegeven met voetbal te willen stoppen. Van DCV komt spits Damian Brussee over.meer »


Dilettant is veilig ten koste van Schoonhoven

18 mei 2019 21:19  Dilettant won in Krimpen aan de Lek verdiend met 3-1 van Schoonhoven en verlengde zijn derdeklasserschap. Schoonhoven kan zaterdag bij winst tegen het al gedegradeerde Excelsior opgelucht ademhalen. Lennart van der Linden opende de score en de thuisclub dacht dat het de buit al binnen was. Een minuut later bracht Rogier Peltenburg de gasten echter weer langszij.Pas ver in de tweede helft kon Dilettant het verschil maken. Schoonhoven-doelman Yannick van der Graaf was goed op dreef en ranselde keihard inzetten van Marnix van den Adel en Colin den Otter uit de doelmond. Tien minuten voor tijd moest de uitblinkende Van der Graaf echter buigen voor een onhoudbare poeier van Jesper van der Adel. Jeffrey Schroevers diende de knock out toe.,,Na een mindere fase, zijn de goede tijden weer teruggekeerd op ons sportpark,” jubelde interim-coach Arie den Otter.meer »


Dilettant laat het afweten

11 mei 2019 20:08  KRIMPEN A/D .LEK – Dilettant liet het afweten tegen CION en ging in Vlaardingen met 3-0 onderuit. De ploeg uit Krimpen aan de Lek kreeg wel de eerste scoringsmogelijkheden via Marnix van den Adel en Colin den Otter, maar zij schoten de bal in het zijnet. Ook Jesper van den Adel had geen geluk bij zijn acties.Nadat CION de 1-0 had geforceerd, zette Dilettant een tandje bij. Dat kon niet verhinderen dat Dilettant met nog twee tegendoelpunten werd geconfronteerd. De rood-witten zijn daardoor de gevarenzone genaderd, maar zullen vrijwel zeker de nacompetitie ontlopen, omdat de concurrenten tegen elkaar aantreden.meer »


Dilettant verslaat hekkensluiter met gemak

20 april 2019 21:40  Dilettant had in Krimpen aan de Lek weinig moeite met hekkensluiter Excelsior Rotterdam en trakteerde de gasten op een 4-1 nederlaag. Robin Segers schoot al snel raak op aangeven van Remco Mulder. De snelle voorsprong gaf veel vertrouwen aan Dilettant, dat roerige tijden kende. Marnix van den Adel en Mulder voerden de score op. Excelsior scoorde vlak voor rust vanaf elf meter. ,,In de tweede helft vergrootte Jesper van den Adel de voorsprong en toen was het een gelopen wedstrijd,” vertelde interim-trainer Arie den Otter.,,Wat belangrijker is, is dat alle perikelen van de afgelopen weken glad gestreken zijn. De groep traint lekker en het publiek langs de kant werd weer een beetje verwend. Het gaat helemaal goed komen met Dilettant.”meer »


Dilettant sluit roerige week af met 2-2 in derby tegen Lekkerkerk

13 april 2019 18:13  LEKKERKERK - Het was een vreemde week voor Dilettant met aanstellingen van interim-trainers, gesprekken met nieuwe kandidaten, het opstappen van Richard Mank als technisch adviseur en overleg met de VVON over een eventuele afkoopsom voor de 'zieke' trainer Jan Verveer. Een week die werd afgesloten met een 2-2 gelijkspel in de derby tegen Lekkerkerk.Je zou haast vergeten dat Dilettant de competitie nog moet afronden. Tegen buur Lekkerkerk werd het zaterdagmiddag 2-2 in een open wedstrijd, die werkelijk alle kanten op kon.Dilettant was in de beginfase en aan het slot de bovenliggende partij, maar had zomaar met een nederlaag van het veld kunnen stappen. Lekkerkerk-aanvaller Bart Sterrenburg had in de 67ste minuut de 3-1 op zijn schoen, maar twijfelde toen hij Dilettant-doelman Bosman naderde. Hij schoot vervolgens te zacht in. ,,Ik had moeten scoren”, gaf hij later toe. Dan was Dilettant neer gegaan.” Alle hens aan dekDilettant bleef op de been en kwam door een vrije trap van Marnix van den Adel langszij: 2-2. Daarna was het alle hens aan dek voor Lekkerkerk. Doelman Robin Schiedon werd met hoge voorzetten bestookt en wist daar niet altijd goed raad mee. Hij kreeg in de slotminuut op de doellijn assistentie van Floyd Versluis, die zich wierp voor de inzet van Dilettant-middenvelder Colin den Otter. Wellicht had Dilettant met een nipte zege te veel gekregen, maar dicht bij de 2-3 waren de bezoekers zeer zeker. VerzoekDe andere doelpunten kwamen op naam van Remco Mulders (Dilettant), Pim Molenaar (Lekkerkerk) en Jeffrey Altheer (Lekkerkerk). De laatste speelt normaal gesproken met zijn vrienden in het vierde elftal, maar hij ging in op verzoek van trainer Marc van der Zee om de selectie bij te staan.,,Ik ben fit genoeg, maar ik heb bewust gekozen voor het vriendenteam. Aan de andere kant is het wel leuk om in de spits te spelen. Dat heb ik nooit eerder gedaan, In mijn betaald voetballoopbaan was ik centrale verdediger en verdedigende middenvelder”, aldus Altheer.meer »


Dilettant verslikt zich weer in FC Perkouw: 1-3

6 april 2019 19:55  KRIMPEN A/D LEK – Dilettant liet het voor de tweede keer afweten tegen FC Perkouw. Na een eerdere oorwassing in Berkenwoude (6-0) gingen de rood-witten zaterdagmiddag op eigen veld met 1-3 onderuit. Het was een verdiende zege voor FC Perkouw, dat voor rust verzuimde verder afstand te nemen. Het bleef bij 0-1 via Jan Smits. Nadat Dilettant via een benutte strafschop van Stefan de Kok op 1-1 was gekomen, liepen de bezoekers via Kevin Guttink uit naar 1-3.Bij Dilettant ontbrak trainer Jan Verveer. Hij zit ziek thuis.meer »


Dilettant laat VVOR ontsnappen

24 maart 2019 0:13  KRIMPEN A/D LEK – Dilettant had de winst voor het grijpen tegen VVOR, maar in de slotminuut mikte spits Remco Mulders tot ontzetting van de supporters de bal op luttele meters van het doel naast de paal. Daarom bleef het 1-1. ,,Remco is rijp voor een bril. Hij mist veel kansen de laatste tijd”, lachte trainer Jan Verveer.Dilettant kwam in de 25ste minuut met 0-1 achter, maar Jesper van den Adel bracht beide partijen n na rust weer op gelijke hoogte.De tweede helft was daarna spannend, maar tegen tien man kon Dilettant niet de begeerde drie punten binnen halen.meer »


Dilettant na 2-0 voorsprong met lege handen

16 maart 2019 18:25  KRIMPEN A/D LEK – Dilettant bleef met lege handen achter tegen Zwarte Pijl. De rood-witten verspeelden een 0-2 voorsprong en stapten met een 3-2 nederlaag van het veld. Aanvankelijk was er geen vuiltje aan de lucht voor de ploeg van trainer Jan Verveer. In de eerste helft zorgde Jimmy Konings na een blok van Jesper van den Adel voor 0-1 en in de 38ste minuut zette Jeffrey Schoevers met een prachtige lob voor 0-2.Dat bleek niet voldoende om Zwarte Pijl van het lijf te houden, want de zwoegende Rotterdammers profiteerden ten volle van defensieve fouten: 3-2.meer »


Meer nieuws

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!