Sponsors

Nieuws

Strijdbaar tiental van jeugdig Altena speelt gelijk in derby tegen GRC 14

Vandaag om 0:50  NIEUWENDIJK • De derby en de strijd tussen Altena en GRC-14 ontbrandde pas echt na de rust. De jonkies van Altena kwamen nog terug naar 1-2 en dwongen in de enerverende slotfase in ondertal in extremis zelfs nog de 2-2 af.meer »


SVW maakt meteen kennis met eerste klasse en gaat hard onderuit

Vandaag om 0:49  EDE • SVW kreeg in Ede een les in het voetballen op eerste klasse-niveau en liep tegen een 6-0 nederlaag aan op bezoek bij DTS Ede.meer »


Arkel op alle fronten een maat te groot voor HSSC’61

Vandaag om 0:47  HEI- EN BOEICOP • ASV Arkel heeft zaterdag in Hei- en Boeicop direct zijn visitekaartje afgegeven in de derde klasse D. De ploeg van Leon Elands was op alle fronten een maatje te groot voor HSSC’61, dat met 2-5 nog aardig wegkwam.meer »


SVS’65 in competitie meteen op schot tegen Beesd

Vandaag om 0:46  SPIJK • In Spijk boog SVS’65 uiteindelijk een 0-1 achterstand om in een 1-5 overwinning. SVS’65 had in eerste instantie moeite met Beesd, dat op een 0-1 voorsprong kwam door een doelpunt van Jarno van de Water. Maar uiteindelijk won de thuisclub eenvoudig door een eigen doelpunt en doelpunten van Toufik el Amghar (2), Felix Otte en Sam Muilenburg.meer »


Herovina in laatste minuut langs negental Lekvogels

Vandaag om 0:42  LEXMOND • Uiteindelijk nam Herovina drie punten mee naar huis. Tegen negen spelers van Lekvogels haalde Coen de Ridder de trekker over. Hij schoot in de negentigste minuut een vrije trap raak en bepaalde de eindstand op 3-4.meer »


SV Noordeloos blijkt andermaal een lastige horde voor Gropot-Ammers (1-1)

Vandaag om 0:40  NOORDELOOS • Onder vochtige omstandigheden kreeg de derby tussen SV Noordeloos en Groot-Ammers geen winnaar. Op het natte kunstgras bleven beide ploegen steken op 1-1. Een stand die halverwege al was bereikt.meer »


Collectief sterk Haastrecht maakt indruk en klopt Dilettant met gemak

Vandaag om 0:39  HAASTRECHT • Haastrecht versloeg zaterdag op sportpark Wilgenoord het Krimpense Dilettant met 3-0. Op het weergaloze Haastrechtse aanvalsspel via de flanken hadden de gasten geen antwoord.meer »


Kozakken Boys sluit goede week af met overwinning bij OFC

Vandaag om 0:39  OOSTZAAN • Kozakken Boys haalde zaterdag een mooie driepunter binnen tegen OFC. Het werd 2-4 in Oostzaan.meer »


Meer nieuws

Gisteren om 23:24 Valse start NOAD’32

Gisteren om 23:21 GDC niet langs tiental Dongen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!