Nieuws - Dilettant

Sponsors

Nieuws

Dennis Burger neemt honneurs waar bij Lekkerkerk

Vandaag om 20:26  LEKKERKERK • Dennis Burger vervangt dinsdagavond de vanwege een rode kaart geschorste Dennis Schoonewil als trainer/coach bij het uitduel van Lekkerkerk tegen DESK in de nacompetitie voor een plek in de tweede klasse.meer »


Programma nacompetitie 2022-2023 om promotie en degradatie (zaterdagvoetbal, regioclubs)

Vandaag om 19:42  REGIO • We gaan in het amateurvoetbal op zaterdag 3 juni aan de nacompetitie beginnen: de strijd om promotie, lijfsbehoud en degradatie.meer »


Programma nacompetitie 2022-2023 om promotie en degradatie (zondagvoetbal, regioclubs)

Vandaag om 19:41  REGIO • Ook in het zondagamateurvoetbal zijn we toe aan de nacompetitie. Van de regioclubs gaan Be Ready, Alem en Dussense Boys strijden voor lijfsbehoud, terwijl HRC'14 een poging gaat wagen om te promoveren.meer »


Be Ready ondanks 2-3 verlies tegen Dubbeldam toch de nacompetitie in

Vandaag om 19:41  HANK • Be Ready verloor maandag met 2-3 van Dubbeldam. Concurrent RCD verloor ook, met 1-4 van DIA. Daarmee hadden de Hankenaren geluk. Dankzij een beter doelsaldo gaan de Hankenaren daarmee toch de nacompetitie in. De eerste tegenstander is komende zondag DSE in Etten-Leur.meer »


Nacompetitiesoap in derde divisie zaterdag: SteDoCo zit in de wachtkamer

Vandaag om 19:40  HOORNAAR • De tickets voor de nacompetitie om een plek in de Tweede Divisie leken aan het eind van afgelopen zaterdagmiddag vergeven. DOVO, ACV en GVVV pakten de drie periodekampioenschappen. De tweede periodetitel van de kampioen uit Assen gaat naar de hoogste in de rangschikking zonder periodetitel: Barendrecht.meer »


RFC-spits Jari Langermans naar Altena

Vandaag om 19:05  NIEUWENDIJK • Het naar de derde klasse gedegradeerde Altena heeft zich voor volgend versterkt met Jari Langermans.meer »


Scheidsrechter-icoon Melt Haak plotseling overleden

Vandaag om 14:51  GORINCHEM • Op zondag 28 mei is Melt Haak volledig onverwacht overleden.meer »


Alain Hijman nieuwe trainer Benschop

Vandaag om 0:30  BENSCHOP • Alain Hijman uit Vleuten is het komende seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Benschop, dat degradeerde naar de derde klasse.meer »


Meer nieuws

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!