Sponsors

Nieuws

Overzicht én uitslagen oefenwedstrijden regioclubs voorbereiding seizoen 2022-2023

Gisteren om 9:30  REGIO • Medio juli gaan de eerste clubs in training ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Ook de eerste oefenwedstrijden staan dan alweer op de rol.meer »


VV Ameide viert 75-jarig bestaan

Gisteren om 9:16  AMEIDE/TIENHOVEN • Voetbalvereniging Ameide viert vrijdag 1 en zaterdag 2 juli het 75-jarig bestaan. Vanwege de coronapandemie betreft het een uitgesteld feestje.meer »


Sleeuwijk-spits Maik Kemmeren wacht knieoperatie

26 juni 2022 18:05  SLEEUWIJK • Maik Kemmeren heeft eindelijk duidelijkheid over zijn blessure. De 22-jarige spits van Sleeuwijk ging in de derby bij Woudrichem op 10 mei zwaargeblesseerd het veld af, maar kreeg nog geen zekerheid over de aard van de blessure omdat een scan niet mogelijkheid was vanwege het vocht in de knie.meer »


Kozakken Boys slaagt glansrijk in missie en blijft in tweede divisie, GVVV degradeert

25 juni 2022 21:15  VEENENDAAL • Missie geslaagd. En hoe! Ook in de return van de nacompetitiefinale rekende Kozakken Boys overtuigend af met GVVV (1-4). De Werkendammers blijven dus behouden voor de tweede divisie, GVVV degradeert naar de derde divisie.meer »


WNC bekroont sterke nacompetitie met historische promotie naar hoofdklasse

25 juni 2022 21:00  OPHEUSDEN/WAARDENBURG • Na acht seizoenen in de eerste klasse te hebben gespeeld, voetbalt WNC volgend seizoen in de hoofdklasse. In de finale van de nacompetitie wonnen de Waardenburgers zaterdag met 2-0 van DUNO. Grote man bij WNC was Gideon Emanuels. Hij gaf de voorzet bij de 1-0 op Kay van den Boogaard en scoorde in de tweede helft zelf de 2-0.meer »


Programma en uitslagen nacompetitie seizoen 2021-2022 (zaterdagvoetbal)

25 juni 2022 19:25  REGIO • Het seizoen zit erop, ook in de nacompetitie is de strijd gestreden.meer »


Onderzoek naar onjuistheden in wedstrijdformulier nacompetitiefinale tussen Groot-Ammers en Nieuwdorp

25 juni 2022 11:07  GROOT-AMMERS • Het wedstrijdformulier van de nacompetitiefinale tussen Groot-Ammers en Nieuwpoort blijkt niet juist te zijn ingevuld. Aanleiding voor de KNVB om een onderzoek in te stellen. Groot-Ammers -dat uiteindelijk vanaf de stip degradeerde- heeft geen officieel protest aangetekend, maar verlangt wel een uitspraak van de KNVB.meer »


Supporters van Kozakken Boys mogen alleen met verplichte buscombi naar Veenendaal, want: risicoduel

25 juni 2022 1:03  WERKENDAM • Burgemeester Gert-Jan Kats van de gemeente Veenendaal heeft de wedstrijd GVVV-Kozakken Boys aangemerkt als risicoduel, zo bericht onder meer het AD. Er mogen maximaal 500 Werkendamse supporters mee, die verplicht gebruik moeten maken van een buscombi.meer »


Meer nieuws

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!