Sponsors

JEUGDTOERNOOI EN TENTENKAMP AFGELAST

23 maart 2021 8:45


Als gevolg van de maatregelen van de regering tegen het Corona virus mogen er tot 1 juni geen evenementen plaatsvinden. De periode daarna is dermate onzeker dat er nu geen enkele garantie is dat een toernooi en tentenkamp zoals wij dat gewend zijn om te organiseren mogelijk is.

Om een goed toernooi en tentenkamp te organiseren, daar gaat veel voorbereidingstijd aan vooraf. Verder krijgen wij nu van de gemeente Krimpenerwaard geen vergunning voor het tentenkamp. Wij vinden het dan ook jammer dat wij hebben moeten besluiten beide evenementen die voor juni gepland stonden af te gelasten.
We zijn ervan overtuigd dat u begrip heeft voor deze noodgedwongen keuze . We willen Edward Knook van Knook Infra BV enorm bedanken voor de toezegging om ook in 2022 hoofdsponsor te zijn van het jeugdtoernooi.
Mochten de maatregelen de komende tijd ruimte geven om nog extra activiteiten te organiseren voor onze eigen leden zullen we dit zeker doen. Wij hopen met u alsnog een leuk einde van dit seizoen te beleven en houden u op de hoogte.

Met sportieve groet,
Het bestuur 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!