Sponsors

Paramedische zorg door Jordens Fysio Medisch Centrum

Paramedische zorg bij Dilettant

Jordens Fysio Medisch Centrum is sinds enige jaren actief betrokken bij de verzorging bij Dilettant op trainingsavonden, wedstrijden van de selectie en bij wedstrijden van de jeugd.

In de verzorgingskamer of langs de velden is er op maandag, woensdag en op zaterdag (op speeldagen) een fysiotherapeut aanwezig om sportklachten te beoordelen.

Aan bod komen:
Inventarisatie van klachten en oorzaak, kort onderzoek en advies. Let wel, het is een kort onderzoek door de fysiotherapeut, die vervolgens advies geeft welke weg er bewandeld moet worden.

Bijvoorbeeld:
• Klacht laten beoordelen door de huisarts
• Klacht moet verder onderzocht worden door de fysiotherapeut
• Speciale fysio oefeningen zijn noodzakelijk etc.

Op het mededelingenbord hangt een lijst met daarop de dagen en tijden wanneer een fysiotherapeut aanwezig is.

Wie zijn wij?

Frank Leenen: Fysio-manueel therapeut 
   
Aanwezig: Woensdag van 19:15 - 22:00 uur. zaterdag van 13:30 - 17:30 uur. (bij wedstrijden van het 1ste elftal).
Tijdens en na zijn studie is Frank werkzaam geweest bij de jeugdopleidingen van PSV Eindhoven en van Sparta Rotterdam. Frank is sinds enige jaren verzorger bij Dilettant en coördineert het verzorgingsteam van Jordens Fysio Medisch Centrum.

Wouter van Bruggen: Manueel therapeut i.o:

Aanwezig: Vaste waarnemer bij afwezigheid van Frank.
Wouter is verzorger geweest bij Voetbal Vereniging Streefkerk. Op het gebied van onderzoek en behandeling van sportblessures kon hij zijn kennis steeds verder verbreden. Geblesseerde voetballers, zowel junior als senior, begeleidde hij naar een terugkeer op het voetbalveld. Wouter is sinds vorig jaar de vaste waarnemer van Frank.

Ryan Meijer: Fysiotherapeut i.o.

Aanwezig: Maandag van 19:15 - 22:00 uur, woensdag 19:15 - 22:00 uur.
Ryan is 3e jaar fysiotherapie student aan de hogeschool Rotterdam. Hij is 3 jaar speler geweest van het 1e elftal, vanwege een enkelblessure kon hij de prachtige sport zelf niet meer beoefenen. In 2016 is hij begonnen met de verzorging op zich te nemen voor de selectie van VV Dilettant. Hij heeft de keuze gemaakt om bij het elftal actief te blijven, door zich in te zetten op de maandag en woensdag avond als verzorger. Daarnaast zijn natuurlijk ook alle andere elftallen welkom om langs te komen voor vragen en advies!

Daphne van der Ham: Fysiotherapeut i.o.

Aanwezig: Zaterdag: 8.30 uur – 12 uur
Daphne is tweedejaars student Fysiotherapie. Sinds een jaar is zij jeugdverzorgster bij Dilettant wat ze met heel veel plezier doet! Dit in combinatie met haar opleiding zorgt voor veel ervaringen, en zo is zij naast het studeren gelijk bezig in de praktijk in een voor haar bekende omgeving. Elke zaterdagochtend vanaf half negen is Daphne aanwezig op Dilettant als verzorgster voor de spelers.

Suzanne Spanjer: Kinderfysiotherapeute

Aanwezig: 11 december, 10 januari (eenmalig op woensdag), 5 februari, 5 maart en 7 mei. Suzanne heeft na haar opleiding Fysiotherapie ook de opleiding Kinderfysiotherapie afgerond. Zij is iedere maand tijdens het voetbalseizoen op een maandagavond aanwezig om trainers te begeleiden, ook kijkt ze naar blessures en de motoriek van de kinderen. Door observatie bekijkt Suzanne waar eventueel behoefte aan is bij trainers/kinderen/ouders, zoals: 

• Warming-up vormen bespreken/uitvoeren.
• Core-stability beoordelen en oefenen.
• Blessure preventie bij kinderen die voetballen.
• Kinderen/ouders individueel spreken over eventuele lichamelijke klachten tijdens het voetballen.


Contactgegevens:
Jordens Fysio Medisch Centrum
Marijke Staete 6,
2931 WB Krimpen aan de Lek 
Tel.    0180-398929
Mail: Dilettant@jordensfysio.nl
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!