Sponsors

Nieuws

𝐉𝐎𝟏𝟔-𝟐 𝐳𝐨𝐞𝐤𝐭 𝐞𝐞𝐧 𝐭𝐫𝐚𝐢𝐧𝐞𝐫

9 september 14:30  Ons JO16-2 team is op zoek naar een enthousiaste trainer. Lijkt jou het leuk om met dit leuke, ambitieuze team aan de slag te gaan? Laat het ons weten via een mailtje naar jeugd@dilettant.nl. We komen graag met je in contact! 😁


✅ 𝐑𝐚𝐛𝐨 𝐂𝐥𝐮𝐛𝐬𝐮𝐩𝐩𝐨𝐫𝐭, 𝐬𝐭𝐞𝐦 𝐨𝐩 𝐃𝐢𝐥𝐞𝐭𝐭𝐚𝐧𝐭!

6 september 14:45  Rekening bij de Rabobank? Stem dan op Dilettant in de Rabo-app (of via rabobank.nl/clubsupport)! Stemmen kost je nog geen 2 minuten en met elke stem verdienen we keiharde euro's (waar we weer toffe dingen mee kunnen doen) 😁.


🚩 𝐍𝐢𝐞𝐮𝐰𝐬 𝐮𝐢𝐭 𝐝𝐞 𝐤𝐞𝐮𝐤𝐞𝐧!

2 september 11:45  Een (deels) nieuw en super enthousiast keukenteam zorgt dit seizoen voor een gevarieerd en aantrekkelijk aanbod aan lekkernijen! meer »


Voetbalschool Migo Sports

30 augustus 11:00  Vanaf zondag 4 september start de voetbalschool van ex-profs Ryan Koolwijk & Luigi Bruins op ons complex. Hieronder alle informatie van dit nieuwe initiatief! meer »


𝐔𝐩𝐝𝐚𝐭𝐞 𝐧𝐢𝐞𝐮𝐰 𝐯𝐫𝐢𝐣𝐰𝐢𝐥𝐥𝐢𝐠𝐞𝐫𝐬𝐛𝐞𝐥𝐞𝐢𝐝

11 augustus 9:15  Hopelijk geniet je nog volop van een heerlijke zomer . Wij zijn inmiddels gestart met het nieuwe seizoen en hebben er onwijs veel zin om er een topjaar van te maken! meer »


𝐄𝐞𝐫𝐛𝐞𝐭𝐨𝐨𝐧 𝐋𝐞𝐨 𝐯𝐚𝐧 𝐝𝐞𝐫 𝐋𝐢𝐧𝐝𝐞𝐧

27 juli 10:30  Gister hebben tientallen Dilettanters een eerbetoon georganiseerd voor Leo van der Linden. meer »


Overlijden Leo v.d. Linden

22 juli 9:30  Een leven lang Dilettanter, dat was Leo. Lid geworden om te voetballen en al snel hulp voor het doen van klusjes rond de velden. meer »


Contributie seizoen 2022/2023

11 juli 9:15  Onze penningmeesters hebben, na wat financieel gepuzzel, de nieuwe contributiebedragen voor seizoen 2022/2023 vastgesteld. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!