Sponsors

Nieuws


π„π’π§ππ¬π­πšπ§π π•π¨πžπ­π›πšπ₯𝐩𝐚𝐬𝐬𝐒𝐞 𝐚𝐜𝐭𝐒𝐞 𝐀𝐇

9 oktober 9:30  Via de Voetbalpassie actie van de Albert Heijn is er voor maar liefst EURO 1.375,00 gespaard voor onze club. Wat een geweldig bedrag. Veel dank aan Albert Heijn Wiersma Krimpen aan de Lek en iedereen die mee heeft gespaard!


Gratis reanimatiecursus in september en oktober in Stolwijk

27 september 14:00  Dit bericht delen we namens Team Sportservice: Het kan op je sportclub zomaar gebeuren: een hartstilstand. Elke dag krijgen namelijk 40 mensen in Nederland buiten het ziekenhuis een hartstilstand. De overlevingskans is het grootst als iemand binnen 6 minuten reanimeert en een AED aansluit. Hoe meer mensen adequaat kunnen handelen, hoe groter de overlevingskans. Deze is het grootst als iemand binnen 6 minuten reanimeert en een AED aansluit. De werkgroep Krimpenerwaard Reanimeert organiseert daarom een gratis reanimatiecursus. Ideaal voor vrijwilligers of werknemers op jouw club.meer »


Successen meiden/dames

19 september 8:45  Gisteren hebben al onze meiden- en damesteams hun wedstrijden gewonnen!meer »


CORONAMAATREGELEN IN ONZE KANTINE

16 september 9:45  Op 14 september heeft het kabinet nieuwe versoepelingen aangekondigd ingaande per 25 september. Een belangrijke wijziging is dat de 1.5m regel niet meer zal gelden. Echter, een nieuwe maatregel die voetbalclubs raakt, is dat de kantine als horecagelegenheid wordt beschouwd. Dat betekent dat onder de nieuwe regels alleen mensen kunnen worden toegelaten in de kantine als zij gevaccineerd zijn, korter dan 1 dag geleden getest zijn of bewijs hebben, dat zij genezen zijn van Covid-19. Dit geldt dus niet voor toegang tot kleedkamers en het terrein.meer »


Robey Sportswear kledingpartner van Dilettant

8 september 11:45  vv Dilettant, Voetbalshop Capelle en Robey Sportswear mogen het eindelijk van de daken schreeuwen. Robey Sportswear wordt met ingang van dit seizoen voor vier jaar de nieuwe kledingpartner van vv Dilettant. Voetbalshop Capelle blijft als detaillist verbonden voor de webshop en in de Koperwiek in Capelle a/d IJssel voor clubkleding verkoop.meer »


Bedankbrief Leo van der Linden

7 augustus 17:15  Onderstaand de brief, die Leo vandaag heeft geschreven. meer »


Leo van der Linden 60 jaar lid van vv Dilettant

1 augustus 16:15  Zaterdag hebben we Leo van der Linden mede met hulp van Stichting Ambulancewens gehuldigd voor zijn 60 jarige lidmaatschap van vv Dilettant.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!