Sponsors

Leo van der Linden 60 jaar lid van vv Dilettant

1 augustus 2021 16:15


Zaterdag hebben we Leo van der Linden mede met hulp van Stichting Ambulancewens gehuldigd voor zijn 60 jarige lidmaatschap van vv Dilettant.

Een mooie prestatie, 60 jaar Lid van vv Dilettant,  naast zijn actieve voetbalcarrière heeft Leo vele functies vervuld en is nog steeds actief binnen de werkploeg van vv Dilettant. 

Leo heeft in het bestuur diverse functies vervuld de afgelopen jaren van secretaris tot aan bestuurslid gebouwen en terreinen. 

Leo_van_der_Linden_4.jpg  

Samen met een team is Leo vanaf de eerste voorbereidingen tot aan de dag van vandaag betrokken bij de ontwikkeling en onderhoud van ons mooie voetbal complex.

Leo_van_der_Linden_1.JPG

Fantastisch om te zien dat Leo nog steeds begeleider is van ons veteranen team en tot voor kort was je zelfs nog de vaste vlagger van dit team. 

Leo_van_der_Linden_3.jpg

 

Een leuke en bijzondere anekdote is dat op 31 mei 2015 er een jubileumwedstrijd was voor je 1000ste wedstrijd met een team van vv Dilettant. De wedstrijd ging tussen het toenmalige veteranenteam en Leo’s All Stars. Leo werd in die wedstrijd met rood uit het veld gestuurd, direct na deze wedstrijd ontving Leo een Koninklijke onderscheiding,  Leo werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

We willen Leo  van harte feliciteren met dit mooie jubileum wat lang niet voor iedereen is weggelegd en we hopen dat hij nog lang in ons midden kan zijn.

Bestuur vv Dilettant

 

Leo_van_der_Linden_2.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!