Sponsors

Pupil van de week

10 oktober 2016 18:15


Na een aantal jaren afwezigheid van een ‘pupil van de week’ bij wedstrijden van het 1e elftal is dit fenomeen weer terug van weggeweest.

Een leuk initiatief dat is bedoeld om jeugdspelers de sfeer te laten proeven en een kijkje in de kleedkamer te geven van het 1 e elftal.

Het initiatief is genomen door de spelers van de selectie zelf. Michael en Jesper hebben het stokje opgepakt en e.e.a. in werking gezet in overleg met Marian van der Schans en het bestuur. De reden die zij hebben genoemd is de volgende “Aangezien wij zelf vroeger ook pupil van de week zijn geweest, kunnen we aangeven dat dit voor de knapen een onvergetelijke dag is. Uiteraard is het in het begin een beetje spannend, maar wij als spelers vinden dit heel leuk om te doen en zullen de pupil van de week deze dag met vol enthousiasme begeleiden.”

Gekozen is voor de leeftijdscategorie JO-11. Met nog 12 wedstrijden te gaan worden er van ieder JO-11 team 2 kandidaten geloot. Deze worden persoonlijk door de selectie uitgenodigd. De eerste gelukkige was Sam van Zetten uit de JO11-2 zaterdag 8 oktober tegen PKC. Het effect mag er wezen deze wedstrijd werd met maar liefst 10-0 gewonnen. 

Namens het bestuur bedank ik de initiatiefnemers voor deze geweldige terugkeer van de pupil van de week.

Marc van der Linden

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!