Sponsors

Samenwerking Dilettant en Muziekvereniging Crescendo

13 februari 2017 19:30


‘‘Samen met elkaar, voor elkaar’;
Geheel volgens de missie van v.v. Dilettant is onlangs een langdurige samenwerking beklonken met de Krimpense muziekvereniging Crescendo.

Het ruime complex aan de Tiendweg biedt Crescendo vele mogelijkheden voor het geven van uitvoeringen en optredens want regen of geen regen: het kunstgrasveld is altijd een prima uitwijk optie. ‘Voor v.v. Dilettant een zeer positieve ontwikkeling’, vertelt voorzitter Michel Hendriks; ‘Samen bieden wij prestaties op voetbal- en muziekgebied maar óók amusement en ontspanning aan onze bezoekers. Een goede mix, dus. In het kader van maatschappelijke participatie is onze doelstelling optimaal gebruik te maken van ons sportpark.”

De primeur zal zijn op 8 april a.s, Crescendo verzorgt dan de muzikale omlijsting tijdens de pauze van de Nederlek derby Dilettant 1 - Lekkerkerk 1.

Op 17 juni 2017 zal bij v.v. Dilettant de jaarlijkse taptoe van Drumfanfare Crescendo aan het publiek worden gepresenteerd waarbij vele korpsen hun show laten zien. En natuurlijk zal ook tijdens het grote Dilettant- 90-jarig- jubileumweekend op 25 en 26 augustus 2017 Crescendo een uitvoering ten gehore brengen.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!