Sponsors

17 juni: Taptoe Crescendo bij Dilettant

8 juni 2017 14:15


Zaterdag 17 juni a.s. organiseert Muziekvereniging Crescendo voor het eerst in samenwerking met v.v. Dilettant de Taptoe Krimpen.


De korpsen die dit jaar op het terrein van v.v. Dilettant hun show presenteren zijn: Drumband Rhenen (Rhenen), drumfanfare Jong Leven (Gerwen), drumfanfare Sempre Crescendo (Hellevoetsluis), drumfanfare Haaglanden (Pijnacker-Nootdorp), Dice Musica'83 (ter Aar) en drumfanfare Crescendo (Krimpen aan de Lek).

De toegang is gratis en uiteraard zijn hapjes en drankjes verkrijgbaar. 

‘Samen met elkaar, voor elkaar’. Geheel volgens de missie van v.v. Dilettant is een langdurige samenwerking beklonken met de Krimpense muziekvereniging Crescendo.

Het ruime complex aan de Tiendweg biedt Crescendo vele mogelijkheden voor het geven van uitvoeringen en optredens want regen of geen regen: het kunstgrasveld is altijd een prima uitwijk optie. ‘Voor v.v. Dilettant een zeer positieve ontwikkeling’, vertelt voorzitter Michel Hendriks; ‘Samen bieden wij prestaties op voetbal- en muziekgebied maar óók amusement en ontspanning aan onze bezoekers. Een goede mix, dus. In het kader van maatschappelijke participatie is onze doelstelling optimaal gebruik te maken van ons sportpark.' Een samenwerking die ook door SVN als eigenaar van het sportpark wordt toegejuicht.            

U komt toch ook?         


           
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!