Competitie

5e klasse 14

3 november 2018 15:00

Onbekend

Zaterdag 3 november speelde Dilettant 4 uit tegen DCV 5. Door een aantal blessures kon Dilettant niet beschikken over een doelman. De invaldoelmannen (goed woord voor scrabble), Michel Roodenburg en Ian Hendriks heel erg bedankt en prima gespeeld. Na 20 minuten dominant spel van de bezoekers was de beloning daar. Een slimme snelle ingooi van Tobias kwam terecht bij Robin. Robin hield het overzicht en speelde Sven aan die hard binnenschoot 0-1. Tevens de ruststand. Na de rust werd er gewisseld en kwam Erwin Eleveld in de ploeg. Een bijzonder moment aangezien zijn laatste wedstrijd 25 maanden geleden was. Na rust werd Dilettant nog gevaarlijk via een kopbal van Sven en een aanvallende gewaagde actie van Erik, hij kwam in botsing met de paal maar helaas geen bal in het net. Met nog een halfuur op de klok kwam ook de tweede Mohikaan van het eerste uur Erwin Middelkoop in de ploeg. Na ongeveer 22 maanden revalidatie zijn eerste minuten op het veld. Helaas kon Dilettant geen stand houden en was het eerst Ian die 1 op 1 prima zijn goal verkleinde was het in de 85e minuut toch raak. Een afvallende bal werd raak geschoten 1-1, tevens de einduitslag, gezien het spelbeeld had Dilettant meer verdient. Morele winnaar met de terugkeer van de twee zwaar geblesseerde spelers: Dilettant!