27 oktober 2018 13:45

Scheidsrechter

Andre Boudewijn

Onbekend

Zaterdag 27 oktober speelde Dilettant 4 tegen Capelle 6. Dilettant kwam al snel op 1-0 door een mooie actie van Bart Versluis die cool bleef voor de keeper. Capelle kwam terug in de wedstrijd en scoorde in 20 minuten tijd de 1-1, 1-2 en 1-3. Dilettant kwam voor rust tot 2-3 door een goal van Bas v.d. Leur uit een corner. Erik Frietman werd nog gevaarlijk en schoot de bal van grote afstand op de lat. Na rust was Erik Frietman die zijn inzet beloonde met de gelijkmaker 3-3, een prima schot met links in de bovenhoek. Capelle gaf weer gas en kwam via twee scherpe counters tot 3-5. Remco Eleveld scoorde van dichtbij nog de 4-5 maar helaas was de tijd op en ging Capelle met de zege aan de haal. Al met al een leuke wedstrijd met veel goals en veel strijd.