Scheidsrechter

C. (Chris) Merkestein

Accommodatie

Onbekend

Gezien de stand op de ranglijst zou dit een spannende wedstrijd moeten worden en die verwachting is uitgekomen. Van begin tot eind een wedstrijd , waarin van alles gebeurde en boeiend was.

Dilettant kwam goed uit de startblokken en nadat in minuut twee Marnix v.d. Adel een goede corner van Sven Schilders in handen van de keeper kopte was het even later Sven Schilders, die na een goede aanval Dilettant op 1-0 zette. Helaas voor Dilettant ging de vlag in de lucht en werd buitenspel gegeven. Nog steeds zijn de meningen verdeeld over de juistheid van die beslissing. Daarna nam DVO '32 met wat beter spel het heft in handen en creëerde een prachtkans. Alleen voor Jeremy Verhagen ging de bal hoog over. Jesper v.d Adel kreeg daarna een kans na een vrije trap van broer Marnix, maar kon net niet bij de bal. De volgende voorzet van Colin den Otter, direct erna, kopte hij tegendraads stijf langs de paal en zette Dilettant op 1-0. De strijd verplaatste zich daarna toch meer naar de helft van Dilettant en DVO '32. Jeremy Verhagen was echter prima in vorm deze middag en redde Dilettant diverse keren. Een kopbal van dichtbij na een corner kon ook hij niet stoppen en daarmee kwam DVO '32 langszij. De kleinste speler van het veld kon hierbij te gemakkelijk inkoppen. Daarna was er de redding van de middag, want een hard schot van zo'n 6 a 7 meter werd uit het doel geranseld.

Na rust was DVO '32 de bovenliggende partij en met verzorgd en bekeken voetbal werd Dilettant in de verdediging gedrukt. Het kwam diverse keren in goede scoringspositie, maar de kansen werden gemist of Jeremy Verhagen was paraat. Natuurlijk kreeg Dilettant wat mogelijkheden omdat DVO '32 massaal vooruit liep. Het lukte echter niet om grote kansen te scheppen. Wel een aantal corners, maar ook daaruit werd niet gescoord. De grootste kans kwam vijf minuten voor tijd. Sven Schilders ging om de keeper van DVO '32 heen en werd binnen de 16 onderuit gehaald. Rood voor de keeper en een penalty voor Dilettant. De op dat moment niet meer fitte Marnix v.d. Adel zette zich toch achter de bal en schoot hard tegen de binnenkant van de paal. Jammer, want hij had een flinke serie neergezet van benutte strafschoppen. Daarna moest Dilettant nog op zijn tellen passen, want DVO '32 wilde met drie punten huiswaarts. Het lukte echter niet en daarmee kwam een einde aan een boeiende wedstrijd.