Competitie

3e klasse C

2 maart 2019 14:00

Onbekend

Het restant van 20 minuten van deze wedstrijd begon met een vrije trap voor Dilettant vanaf zo’n 20 meter schuin voor doel. Jeffrey Schroevers zette zich achter de bal en iedereen bereidde zich voor op een hard schot op doel. In plaats daarvan werd het een ingestuurde variant, die helaas voor Dilettant geen doel trof. Tegen de 9 man van DRL kon Dilettant blijven aandringen omdat DRL natuurlijk probeerde de 1-1 vast te houden. Een verdwaalde voorzet van Sven Schilders belandde op de bovenkant van de lat en even later na 6 minuten viel de goal voor Dilettant. Een voorzet van Sven Schilders werd door de geheel vrijstaande Jesper v.d. Adel feilloos ingekopt. Met die goal veranderde de wedstrijd totaal want Dilettant verzuimde de bal rustig rond te tikken. In plaats daarvan werd het een zenuwachtig spelbeeld en kon DRL zowaar ten aanval trekken. Het slaagde er ook in om doelman Jeroen Bosman op de proef te stellen en daarbij had Dilettant éénmaal geluk dat de bal op de lat belandde. Op enig moment verdedigde Dilettant zo ver dat de goalie van DRL zich rond de middellijn ophield. Via Remco Mulders was er ook voor Dilettant nog een kansje na een voorzet van Jesper v.d. Adel, maar de keeper van DRL was alert. Met een laatste hoge wanhoopsbal van DRL richting het doel van Dilettant kwam een einde aan deze 20 minuten en heeft Dilettant gedaan wat het moest doen. Een kleine overwinning meenemen naar Krimpen aan de Lek.