Competitie

5e klasse 09

8 februari 2020 15:00

Onbekend

Op bezoek bij het altijd gezellige FC Perkouw. Een half uur voor aanvang arriveerde we op een verlaten complex. Gelukkig was de scheidsrechter present en zat de tegenstander al in de kleedkamer zich voor te bereiden. We mocht een kleedkamer naar keuze kiezen want er was tocht plek zat. De volgende elf aan de aftrap; Jeremy, Hak, Erwin M, Tomas, Wessel, Erwin E, Remco, Boyd, Robin, Max, Friet. Wissels; Robbert, Raf en Bas. Gezien de warming-up van Perkouw leek het wel of we tegen een eerste elftal moeten aantreden. In het begin van de wedstrijd was Perkouw dan ook fel maar als je het balletje rond tikt tegen dit team kom je niet in de problemen. Dit kwam Dilettant dan ook geen moment. In het eerste gedeelte werd er uitgedeeld door Perkouw maar Dilettant liet zich niet gek maken. Zelfs niet toen er een buitenspelsituatie van de scheids gewoon door mocht. Dilettant pakte de voorsprong, in eerste instantie schoot Max op de paal jammerlijk, maar de rebound was voor Boyd die beheerst binnenschoot 0-1. Niet veel later kregen Robin en Wessel uit een hoekschop nog een mogelijkheid maar helaas geen doelpunt. Wel was het weer raak voor Boyd die de eerste penalty dit seizoen benutte 0-2. Nog voor rust kwam Bas in de ploeg die alle ruimte kreeg op rechts om mee te voetballen. De enige kans van Perkouw voor rust werd uitstekende gepakt met de voeten door Jeremy.

Na de rust Erik en Erwin E eruit hun plekken werden overgenomen door Raf en Robbert. De toeschouwers waren nog maar net op tijd want snel na rust maakte Remco via een ware scrimmage de 0-3. De orkaan van Dilettant werd helaas onderbroken door een onnodige tegengoal 1-3 waar de buitenspelval niet open viel. Dilettant pakte de draad weer op en het was Max die soleerde naar de goal maar de bal toch breed gaf op Robin die de 1-4 binnen schoof. Het slotakkoord was voor Erik Frietman die mocht aanleggen nadat Max gevloerd werd in de zestien. Ook de tweede penalty was raak en de drie punten konden weer in de wastas terug naar Krimpen.