Sniepweg 13 E
2742AR
WADDINXVEEN
tel. 0182-614941

Met een kleine selectie van 13 man ging Dilettant op bezoek in Waddinxveen. ASW uit stond nog niet eerder op het programma in de voorgaande twaalf seizoenen. Het was ook even zoeken om op het juiste complex uit te komen. Bij aankomst vijftien minuten voor aanvang wedstrijd was er op het hoofdveld al een team driftig bezig met de warming up. Dit bleek onze tegenstander te zijn. Terwijl Dilettant het veld opkwam voor de warming up ging ASW naar binnen. Opstelling; Hak, Bart V, Erwin M, Tomas en Friet. Bas, Erwin E, Remco E. Remco H, Max en Fabio. Wissels Raffa en Tom Dekker. Kort daarna de aftrap op het knollige grasveld. Een sterke openingsfase met een mooie rush van Max werd beloont. Via een vrije trap van Erwin Middelkoop die de keeper te machtig was 0-1. Kort daarna volgde ook de 0-2. De corner van Remco den Hollander werd prachtig binnengekopt door Remco Eleveld. Dilettant op rozen. Dilettant ging wat minder druk zetten voorin en ASW schoof een speler door naar het middenveld. Na een half uur spelen kwam ASW er door via de rechterkant waar de bal voor de goal werd gespeeld en werd binnengegleden door Erik Frietman 1-2. Nog voor rust kwam ASW ook op 2-2. Een hoge bal viel in de zestien. De bal werd niet gepakt door Hak waardoor de bal via de scrimmage precies in het netje viel. Remco Eleveld kreeg nog een gele prent voor praten en de rust 2-2. In de rust werd het strijdplan voor de tweede helft besproken en met succes. Vanaf de aftrap was het gelijk raak ondanks de man minder. Bas gaf de bal panklaar voor en bij de tweede paal was Fabio met intikker belangrijk. Nadat Dilettant weer met 11 man was viel ook de 2-4. Opnieuw was Fabio de gevierde man. ASW ging nog wel opzoek maar kwam niet meer terug in de wedstrijd. Van dichtbij schoten ze op de paal en een een-op-een was een prooi voor keeper Hak. Na de wedstrijd werd er lekker een biertje genuttigd in het eerste winterse zonnetje van het nieuwe jaar.