Erasmuspad 9
3052KP
ROTTERDAM
tel. 0104158803

Op een winderig open veld treed Dilettant aan tegen laagvlieger Steeds Hoger. De thuiswedstrijd worden allemaal omgezet in een klein resultaat, meestal nederlaag. Een gemakkelijke opgave wordt het dus zeker niet. Dilettant mist de nodige spelers, door de veldslag tegen Capelle en ook op het laatst nog door een paar afmeldingen door ziekte. En toch staat er een team voldoende kwaliteit. Robbert is de keeper die achterin zijn manschappen goed neerzet, en Eli is aanvoerder bij afwezigheid van Erwin en Mike. Ook zijn er geen supporters mee door andere verplichtingen, en terecht want zover parkeren is nou niet echt een uitnodiging voor een voetbalvereniging. Met de coaching zit het ook goed met Raffa, Remmaboy, Gerben en Hak. Dan de wedstrijd!! Een toch lastige tegenstander die veel inzakt en sporadisch iets naar voren komt. Toch wordt Dilettant pas echt gevaarlijk met Max via de rechterkant. Langs de achterlijn en de bal terugleggen op Eli. Erwin verlengd naar Youri die ijzig koud blijft en de score opent. Dilettant drukt door en met succes want vanaf de middenlijn gaat Max diep. Hij ziet dat Bart Versluis mee naar voren is gesneld en Bart schiet vervolgens met uiterste precisie de bal met behulp van de paal binnen 0-2. Nog voor rust is Robbert scherp op de 1 tegen 1. Net voor rust komt Steeds Hoger terug in de wedstrijd. Een makkelijke vrije bal wordt vanaf links ingeslingerd en de dekking was even weg, met een kopbal wordt het 1-2. De verkeerde voorzet valt nog op de bovenkant van de lat maar de rust wordt behaald met 1-2.
De tweede helft weet Dilli niet meer te scoren. Uitgezonderd Lars die nog een gele kaart scoort en gek genoeg maar vijf minuten maar de kant hoefde. Ofwel de scheidsrechter voelde ook wel aan dat dit niet nodig was. Eindstand 1-2 en snel terug naar Krimpen!!