Sportpark Dorrestein 2
2912TL
NIEUWERKERK AD IJSSEL
tel. 0180-313812

Dilettant was goed voorbereid op het sterkere geachte Nieuwerkerk. Vooraf zijn alle spelers op scherp gezet want hier winnen zorgt wel voor een extra lekkere winterstop. Dilettant kwam na vijfentwintig minuten spelen op voorsprong. Het was Max Rikkelman die was ontsnapt aan de rechterkant en snelde richting de goal. Met zijn snelheid kwam hij alleen voor de keeper, bleef kalm en schoot Dilli4 terecht op voorsprong 0-1. Aan de zijkant werd de sfeer wat grimmiger aangezien de coach van Nieuwerkerk het aan de stok kreeg met de Krimpense bank. Het had geen invloed op het spel want het was de Krimpense formatie die ook de 0-2 op het bord zette. Ditmaal was het Matz die het laatste zette gaf waardoor de keeper kansloos was. Na de rust kwam Nieuwerkerk toch op 1-2. In de slotfase was Jeffrey nog belangrijk met een hoge bal en kwam Nieuwerkerk heel goed weg met een bewuste handsbal buiten de zestien. De scheidsrechter vond het niks en floot voor het einde. Een duidelijk teleurgesteld Nieuwerkerk droop van het veld bij hun eerste nederlaag van dit seizoen. Volgens de trainer Nieuwerkerk had de gelukkigste gewonnen. Die mening laten we maar over voor de toeschouwers van deze mooie pot voetbal.