Tiendweg 10
2931LC
KRIMPEN AAN DE LEK
tel. 0180-513545

Dilettant komt via een persoonlijke fout na 15 minuten op een 0-1 achterstand. Nog net voor rust weet Max raak te schieten. Een minuut later is het weer raak voor Alexandria tegen een onherkenbaar Dilettant. De supporters op het hoofdveld worden niet verwend door een zwak Dilettant. In de rust de koppen bij elkaar steken en er is nog volop om voor te spelen. Helaas had Alexandria veel geluk na rust met afstandsschoten en klopte Robbert zo tweemaal. Tegen het einde deed Dilettant nog wat terug, Lars stoomde op via de rechterkant en Mathijs bleef heel koel 2-4. Een slotoffensief zat er niet in want kort na de goal van Dilettant beslist Alexandria de wedstrijd 2-5. Een redelijk onherkenbaar Alexandria van de heenwedstrijd deden er nu ook wel andere spelers mee. Maar Dilettant gaf helemaal niet thuis met een terechte nederlaag tot vervolg.