Tiendweg 10
2931LC
KRIMPEN AAN DE LEK
tel. 0180-513545

Tegen de old-boys van Xerxes weet je een ding vooraf het wordt een fysieke wedstrijd. Zeker nu Dilettant nagenoeg gelijk staat in de stand. Op het hoofdveld trad een gemotiveerd Dilettant aan om 13:00 uur, een heerlijk zonnetje maakt de ideale omstandigheden. Al vroeg rolde Dilettant de mouwen op. Na 4 minuten resulteerde dit in knappe goal van Steven Labots die echt onhoudbaar was tegen dit statische Xerxes. Helaas viel de doelpuntenmaker niet veel later uit met een vervellende blessure. Zijn vervanger Max had een prima middag. Eerst met een solo ala Gareth Bale langs de zijlijn en via de achterlijn kwam hij voor de goal. De harde voorzet vloog erin, volgens de verslaggever ter plaatse een doelpunt voor Max, de criticasters zullen zeggen een eigen doelpunt. Niet veel later kwam de keeper te ver uit zijn goal. Hij schoot de bal aan tegen Max en met een prachtige boog stond de 3-1 op de borden. Ook na rust was het goudhaantje trefzeker nu vanaf de middenlijn langs de keeper 4-1. Gelijk vroeg hij een wissel aan de wedstrijd was binnen. In de slotfase was er nog een grote kans voor Raffa maar helaas stond het vizier niet op scherp. De keeper van Xerxes ging over zijn toeren, sloeg een speler van Dilettant en kon met rood vertrekken. De scheidsrecht floot direct voor het einde van de wedstrijd.