Scheidsrechter

Velden, L. van der

Accommodatie

Onbekend

Vanaf de aftrap heeft Dilettant laten blijken tegen LMO de drie punten mee naar Krimpen aan de Lek te willen meenemen. LMO werd goed onder druk gezet en al in minuut 2 had deze strijdwijze succes. Een hoge voorzet bereikte Max Rikkelman, die de bal goed voorkopte en Robin Segers kon de bal inknikken. Dilettant bleef aandringen en kreeg meerdere grote en kleine kansen, maar resultaat leverde dat nog niet op. Tot in de 12e minuut een afgemeten voorzet van Jesper v.d. Adel broer Marnix bereikte, die met een geplaatst schot de 0-2 liet aantekenen. Daarna kon LMO beter tegenstand bieden, mede omdat Dilettant de teugels duidelijk liet vieren. Hoe gevaarlijk dat kan zijn bleek in de 25ste minuut, toen een vrije trap van LMO via de buitenkant van de paal net naast ging. Ondanks het feit dat er meer evenwicht was op het veld, waren er toch kansen voor Michel v.d. Herik, die een kopbal over zag gaan en Jesper v.d. Adel, die hard voorlangs knalde.

Na rust kwam Dilettant weer wat feller voor de dag en dat had ook vrij snel succes. Marnix v.d. Adel knalde eerst nog hard over, maar in de 52ste minuut gaf Jesper v.d. Adel een afgemeten voorzet op Michel v.d. Herik, die gemakkelijk de 0-3 kon intikken. Korte tijd later een weergaloos hakje van Jesper v.d. Adel en de mee opgekomen Raphael v.d. Ham kon de 0-4 inschieten. Daarmee ging de wedstrijd op slot en was er heel veel aandacht voor tussen stand bij de wedstrijd DRL - Lekkerkerk. LMO geloofde er niet meer in Dilettant kon zodoende in een lage versnelling de stand gemakkelijk opvoeren. Marnix v.d. Adel schoot een vrije trap vanaf 20 meter keurig binnen en even later lukte dat Mark Offerman van dezelfde afstand net niet. Sven Schilders was het, die in minuut 80 de einduitslag op het scorebord zette. Terwijl iedereen een voorzet verwachtte, schoot hij de bal uit een 'onmogelijke' hoek in de touwen. Na afloop dubbel feest omdat de 3e periodetitel binnen werd gehaald, maar veel meer omdat de koppositie werd overgenomen van Lekkerkerk. Het kan een feest worden volgende week zaterdag aan de Tiendweg.