Stefan de Kok (afstandschot)
65'

22 november 2016 20:00

Onbekend

Tegen Victoria '04 speelde Dilettant niet zijn beste wedstrijd. In de 1e ronde om de Regio Rijnmond Cup waren een aantal spelers niet helemaal bij de les. In het begin ging het nog goed want al in de 4e minuut stond de 1-0 op het scorebord. Een goed lopende aanval over meerdere schijven kwam uiteindelijk bij Marnix van de Adel terecht  en die tikte de bal van korte afstand beheerst in de verre hoek. Daarna ontspon zich een strijd op voornamelijk het middenveld met kleine kansen voor beide partijen. Goed keepwerk van invaldoelman Mark Boudewijn voorkwam voorlopig een gelijke stand en aan de andere kant was er een goede kans voor Boyd van Gemerden. In de 29ste minuut was er wijfelend uitkomen van de Dilettantgoalie en daardoor kon Victoria '04 de 1-1 via een mooie lob laten aantekenen. Nadat eerst Remco Mulders nog voorlangs had gemikt was er een corner voor Victoria '04. Geheel vrijstaand kon de voorzet via een puike kopbal tot doelpunt worden verheven en was de stand 1-2. Vlak voor rust werd een goed genomen vrije trap van Marnix v.d. Adel nog tot corner verwerkt en daarmee brak de rust aan.

Na rust werd het voetbal van Dilettant, mede door de vele wissels, er niet beter op. Victoria '04 combineerde beter en schepte ook wat kleine kansen. Eén van die aanvallen leverde een vrije trap op en die werd van 20 meter onhoudbaar in de benedenhoek geknald. Daarmee leek de wedstrijd gespeeld, maar daar dacht Dilettant anders over. Een corner van Dennes Bravenboer werd teruggelegd op Stefan de Kok en die maakte met een mooie boogbal van zo'n 25 meter de 3-2. Met een bal op de lat kwam Dilettant daarna goed weg en vlak voor tijd had daarna Mark Offerman de 3-3 op de schoen. Maar alleen voor de keeper staand ging zijn lob over het doel van Victoria '04. Daarmee kwam een einde aan een weinig enerverende wedstrijd op deze dinsdagavond.