Competitie

Mannen, 4, Groep 5 24

21 oktober 2017 14:30

Onbekend

Gelukkig deze week Soccer Boys  voor de beker. Dit was dus de ideale mogelijkheid om revanche te nemen voor de resultaten een week eerder. Helaas liep het deze dag anders. Al snel kwam Dilettant op een 1-0 achterstand. Uit een corner kon een vrij binnen gekopt worden. Ook Les en Ricardo konden geen redding meer bieden op de doellijn. Daarna ging Dilettant beter voetballen en al snel scoorde Boyd uit een goede aanval met Rutger de 1-1. Tevens was dit een jubileum goal want deze treffer betekende de 500ste gemaakte goal voor Dilettant zat 3/2/3/4. Dilettant was on fire en Rutger werd gevloerd en de scheids kon niet anders dan de bal op 11 meter te legen. De penalty werd koeltjes binnengeschoten door Remco H. 1-2. Met deze stand gingen we ook rusten.

Wat er daarna in de rust gebeurde is een groot raadsel. Vermoeden van match fixing aldus PSV-TV, sabotage met de thee want na rust was het spel niet om aan te zien. Tot overmaat van ramp werd de voorsprong uit handen gegeven en kwam Soccer Boys terug tot 3-2. Dilettant kon geen vuist maken en door de onnodige nederlaag zit het bekeravontuur er alweer vroegtijdig op. Daarbij heeft het uiteraard ook niet geholpen dat wij 2 uitwedstrijden hebben moeten spelen en geen thuiswedstrijd hebben gehad.