Dilettant zaterdag 4 wint eerste bekerwedstrijd, op naar de competitie.

Datum

16 september 2017 14:30

Accommodatie

Onbekend

Afgelopen zaterdag zijn de mannen van zaterdag 4 met veel succes gestart met het nieuwe seizoen. De eerste uitdager in de beker was FC Oudewater. Eerste gevaar van de wedstrijd was een Bergkamp-achte lob van nieuwkomer Tobias. Helaas voor hem ging de bal net over de goal. Na 30min was het Remco E die de bezoekers op voorsprong schoot. Toch wist de thuisploeg met een gelijke stand de rust te behalen 1-1. Dit mede aangezien keeper Mark met een listige redding grotere schade voorkwam.

Na rust was het opnieuw Remco E die de bezoekers op voorsprong wist te zetten 1-2. Daarna een fout in de achterhoede bij Dilettant de speler van FC Oudewater die direct profiteerde en de 2-2 binnenschoot. Uiteindelijk wist Dilettant toch nog driemaal te scoren en gingen de Krimpenaren door goals van Bas, Boyd en Remco H met een eenvoudige 2-5 zege terug naar Krimpen.

Voor morgen staat de wedstrijd tegen IJVV de Zwervers 3 op het programma in de competitie. Een onbekende want Dilettant speelde nog niet eerder tegen deze tegenstander. IJVV heeft in de beker met een kleine verliespartij en grote overwinning indruk gemaakt op Krimpense formatie. Komt dat zien de aftrap om 14:30 op sportpark de Grote Stee.