Datum

4 november 2017 11:00

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag 4 november 11:00. Dilettant maakt zich gereed voor de wedstrijd tegen PKC 85. Voor Dilettant geen onbekende immers vorig jaar werd er ook al gespeeld en toen wist de Krimpense formatie met 3-5 te winnen. Tot een thuiswedstrijd kwam het toen niet aangezien PKC in de winterstop uit de competitie werd gezet aangezien hun wedstrijd diverse keren werd afgelast. Dit seizoen hebben ze hun zaakjes duidelijk beter op orde want veel wedstrijden worden met een of twee doelpunten verschil verloren.Dilettant start met de volgende 11: Ricardo, Tomas, Igor, Rens, Les, Chris, Boyd, Jimmy, Tub, Raf en Remco E. Remco H en Cor zijn afwezig, Bas viel geblesseerd uit in de warming-up, Lars, Erwin E en Erwin M zijn al geblesseerd, Robbert sluit later aan en Hak was aan het vlaggen.

PKC bleek al snel een taaie tegenstander met snelle aanvallers. Ook viel op dat hun aanvoerder zeer onsportief was. Bij elke overtreding vragen om kaarten en bij elk duidelijk buitenspelgeval zeuren tegen de scheidsrechter dat de grensrechter er naast zit. Dilettant hield zich bezig met voetballen en dat konden de spelers van PKC moeilijk hebben. Toch liet de scheids zich meeslepen en stuurde Raf voor rust van het veld met een gele kaart.Dilettant toonde met tien man veerkracht en Les gaf een puntgave voorzet zodat Remco E vrij kon inkoppen 0-1. Tevens was dit ook dit ruststand.

Na rust kwam Robbert in de ploeg voor Tub. Dilettant ging gretig op zoek naar een grotere voorsprong maar PKC ging daar niet in mee. Eerst werd Chris vakkundig onderuit gehaald maar gelukkig kon hij door. Daarna kwam er een aanslag op de enkel van Boyd die duidelijk niet meer verder kon, Tub kwam voor hem terug in het veld. Na ongeveer een uur kreeg PKC een penalty. Chris vloerde de tegenstander in de zestien die gretig naar het gras dook. De penalty werd vervolgens op de paal geschoten waardoor de stand 0-1 bleef. Kort daarna kreeg Rens een gele kaart. Met tien man lukte hetDilettant opnieuw te scoren. Les hield de bal knap binnen aan de zijkant van het veld en wist Remco te bereiken die bal breed legde voor Tobias. Tobias gleed de bal vervolgens keihard binnen 0-2. Een kleine vijf minuten later volgde de 0-3. Het was Raf die een voorzet gaf en de bal werd door een verdediger van PKC in eigen doel geschoven. Dilettant maakte de wedstrijd compleet met elf man en het slotakkoord was voor Jimmy. Hij beloonde zijn inzet met een treffer 0-4 wat tevens de eindstand was.