Sponsors

Nieuws

DJILMAR LAWANSUKA wordt trainer Jeugd

23 maart 9:00  Djilmar Lawansuka wordt vanaf komend seizoen jeugdtrainer bij Dilettant. De afgelopen 2 seizoenen heeft hij onze selectie getraind. Wij hebben hem gevraagd of hij volgend seizoen wil investeren in onze jeugdopleiding. Na een aantal goede gesprekken zijn we tot de conclusie gekomen dat hier een goede wisselwerking ontstaan is en dat Djilmar graag een bijdrage wil leveren aan de ontwikkeling van onze jeugdopleiding. Het komende seizoen zal hij de JO17-1 trainen en begeleiden. Wij kijken uit naar de samenwerking en wensen hem veel succes. Sebastiaan van der Wal Jeugdvoorzitter Michel Boere Technische Commissie Jeugd


JEUGDTOERNOOI EN TENTENKAMP AFGELAST

23 maart 8:45  Als gevolg van de maatregelen van de regering tegen het Corona virus mogen er tot 1 juni geen evenementen plaatsvinden. De periode daarna is dermate onzeker dat er nu geen enkele garantie is dat een toernooi en tentenkamp zoals wij dat gewend zijn om te organiseren mogelijk is. meer »


Trainen op de nieuwste voetbalschoenen⚽💥

14 maart 11:45  BERICHT VAN VOETBALSHOP CAPELLE: Voetbal is weer op de weg terug! Steeds meer voetballers mogen eindelijk weer het veld op om te laten zien wat ze in huis hebben. De nieuwste voetbalschoenen collecties zijn nu verkrijgbaar bij ons in de winkel! Een afspraak maken kan eenvoudig via de link en dit doen wij uiteraard geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Tot snel bij ons in de winkel! 🔥 Team Voetbalshop Capelle Koperwiek 39 2903 AD Capelle aan den IJssel 010-4517810 meer »


Keeper IAN HENDRIKS keert terug naar Dilettant

8 maart 22:00  Ian Hendriks keert terug als doelman bij het eerste van Dilettant. Ian begon bij Dilettant in F5, in 2008, In juni vorig jaar stapte hij over naar Jodan Boys. Ian: "Ik heb vorig seizoen de keuze gemaakt om een overstap te maken naar ‘hoofdklasser’ Jodan Boys. De bedoeling was om zoveel mogelijk speelminuten te maken in het 2de en waar mogelijk in het 1ste elftal. meer »


Vacature bestuurslid Communicatie & PR

5 maart 11:15  Het bestuur is per direct op zoek naar een enthousiast lid of ouder /verzorger die verantwoordelijk wil zijn voor Communicatie en PR van de vereniging. Anne de Man stopt met haar rol als bestuurslid Communicatie en PR en haar plaats binnen het bestuur komt daarom vrij. Als bestuurslid Communicatie en PR ben je verantwoordelijk voor een positieve uitstraling en informatievoorziening van vv Dilettant in diverse uitingen online, offline en binnen en buiten de vereniging. meer »


Geslaagde opleidingsavond voor trainers bij v.v. Dilettant

5 maart 10:00  Dinsdag 2 maart organiseerde de Technische Jeugdcommissie van vv. Dilettant in samenwerking met de KNVB een online “Avondje Rinus”, de trainers-tool van de KNVB. In de bijlage een korte weergave van deze geslaagde avond.meer »


Trainers tekenen contract bij vv Dilettant

21 februari 10:30  Zaterdagmorgen 20 februari jl. heeft voorzitter Marco Goudswaard twee contracten getekend met de trainers van de selectie voor volgend jaar. In aanwezigheid van Arie den Otter, lid van de Technische Commissie, zetten Edward Knook en Rowell Hendriks eveneens hun handtekening. Dilettanter Edward Knook gaat als hoofdtrainer aan de slag voor de komende drie seizoenen en wellicht is er nog een verlenging van twee seizoenen. Samen zijn ze eerder in actie geweest bij De Zwerver. Igor Geerling is momenteel al trainer van het tweede van vv Dilettant en zal ook volgend jaar die taak op zich nemen. Technische Commissie vv Dilettant


Corona update 20 februari 2021

20 februari 11:45  Het Corona protocol is geupdatet, onder andere met betrekking tot de quarantaineregels die op scholen wordt toegepast. Hierbij de link naar de laatste update. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!