Sponsors

Nieuws

MICHEL VREDENBORG TERUG OP OUDE NEST

12 juni 14:00  Na omzwervingen naar Feyenoord BVO, NAC BVO, SC Feyenoord en DCV, keert Michel Vredenborg weer terug naar zijn oude liefde v.v. Dilettant. Trainer Edward Knook is blij met de linksbenige voetballer die er naar uit kijkt om weer bij zijn oude club te voetballen. Wij wensen Michel veel succes. Technische Commissie vv Dilettant Bestuur vv Dilettant


Dilettantdames zoeken versterking

3 juni 11:30  Ben jij sportief en heb je altijd al willen voetballen bij een leuk team? Of mis je het voetballen weer? Kom dan eens langs bij Dilettant voor een vrijblijvende training op woensdag om 20.30 uur! We spelen onze wedstrijden op zaterdag in de 5e klasse. Winnen willen we altijd, maar maken ook ruimte voor de 3e helft en uitjes.  Ons team bestaat uit een leuke meidengroep van jong tot oud, kundig tot niet zo kundig. Op zaterdag ochtend zijn we gebrand om te winnen en doen wij er dan ook 90 minuten lang alles aan om met 3 punten naar huis te gaan. Maar lukt dit niet.. dan maken we het de 3e helft meer dan goed!  Kom jij bij ons voetballen, dan maak je ook nog eens kans om ‘Woman Of The Match’ te worden. Je moet dan wel leren omgaan met eeuwige roem (24 uur) en (een handjevol) fans. Het zonnetje schijnt weer, dus een goede reden om een keertje mee te komen trainen. Stuur even een berichtje via Facebook als je interesse hebt en we zullen je een warm welkom heten in ons gezellige team.


Uitbreiding selectie vv Dilettant

2 juni 9:00  Dilettant heeft voor komend seizoen twee spelers aan de selectie toe kunnen toevoegen. Het betreft spelers, die al eerder deel uitmaakten van de selectie en Dilettant 1. Jeffrey Schroevers komt over van vv Hillegersberg en speelde daarvoor bij Leonidas, nadat hij vv Dilettant had verlaten. Kevin Diedrich wordt eveneens aan de selectie toegevoegd. Enkele seizoenen terug stopte hij met voetballen, maar heeft zich weer gemeld bij vv Dilettant. Beide spelers veel succes toegewenst in het komende seizoen 2021-2022.


Oranjefestival groot succes

1 juni 12:45  Afgelopen zaterdag hebben bijna 150 kinderen in de leeftijd van 4 tot 14 jaar vol enthousiasme meegedaan aan het Oranjefestival. Om geïnteresseerde jongens en meiden de kans te geven de vereniging te leren kennen en te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is, organiseerde vv Dilettant het Oranjefestival in samenwerking met de KNVB.meer »


vv Dilettant zoekt Trainer-coach 2e elftal

30 mei 11:00  Voetbalvereniging Dilettant is voor het komende seizoen (2021 - 2022) op zoek naar een Trainer-coach voor het 2e elftal. Dilettant is een levendige vereniging met een belangrijke sociale functie in Krimpen aan de Lek. Ons 2e elftal speelt de wedstrijden op zaterdag en komt uit in de 3e klasse van het district West 2. Neem voor meer informatie contact op met : Arie den Otter ariedenotter@icloud.com


Oranje Festival bij Dilettant voor jongens en meisjes die willen kennismaken met voetbal

18 mei 13:45  Om jongens en meisjes tussen de 4 en 14 jaar de kans te bieden kennis te maken met voetbal, organiseert de KNVB samen met alle voetbalverenigingen een dag vol voetbal rondom het EK 2020 (dat als gevolg van corona jaar plaatsvindt). Ook bij Dilettant vindt op zaterdag 29 het Oranjefestival plaats.meer »


DJILMAR LAWANSUKA wordt trainer Jeugd

23 maart 9:00  Djilmar Lawansuka wordt vanaf komend seizoen jeugdtrainer bij Dilettant. De afgelopen 2 seizoenen heeft hij onze selectie getraind. Wij hebben hem gevraagd of hij volgend seizoen wil investeren in onze jeugdopleiding. Na een aantal goede gesprekken zijn we tot de conclusie gekomen dat hier een goede wisselwerking ontstaan is en dat Djilmar graag een bijdrage wil leveren aan de ontwikkeling van onze jeugdopleiding. Het komende seizoen zal hij de JO17-1 trainen en begeleiden. Wij kijken uit naar de samenwerking en wensen hem veel succes. Sebastiaan van der Wal Jeugdvoorzitter Michel Boere Technische Commissie Jeugd


JEUGDTOERNOOI EN TENTENKAMP AFGELAST

23 maart 8:45  Als gevolg van de maatregelen van de regering tegen het Corona virus mogen er tot 1 juni geen evenementen plaatsvinden. De periode daarna is dermate onzeker dat er nu geen enkele garantie is dat een toernooi en tentenkamp zoals wij dat gewend zijn om te organiseren mogelijk is. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!